Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mogućnosti zapošljavanja u Kanjiži

2019-03-19
16:15
2019-03-19
22:12
Forrás
Pannon RTV
Nacionalna služba za zapošljavanje upoznala je nezaposlene u Kanjiži sa mogućnostima u ovoj godini. Lane poslodavci nudili 180 radnih mesta na sajmu zapošljavanja.

U Regionalnom stručnom centru za obuku pedagoga održan je susret na kojem su učestvovali lokalni preduzetnici, predstavnici institucija i rukovodstva lokalne samouprave.

„Svake godine u nekoliko navrata organizuje se Sajam zapošljavanja kada u okviru sličnih uslova preduzetnici nude posao onima koji se nalaze na listi nezaposlenih prema podacima Nacionalne službe za zapošljavanje. Treba reči da je u Kanjiži to prilično značajan broj. Međutim, treba dodati da je lane, ne samo u ovoj opštini i zahvaljujući njenoj strategiji zapošljavanja, već i u okviru pokrajinskog i republičkog programa javnih radova, bilo organizovano veoma mnogo javnih radova" kaže Ede Sarapka, potpredsednik Skupština opština Kanjiža.

zapošljavanje

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Frižider za 4 miliona?

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu, uz značajne popuste očekuje posetioce sve do nedelje. Pored robe iz serijske proizvodnje zainteresovani mogu da kupe i neke jedinstvene delove nameštaja.

Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.

Heni Der uskoro u Temerinu

Od Čantavira do užurbanosti Budimpešte. Razgovor sa Heni Der, o njenim profesionalnim i privatnim životnim planovima, vodila je Gabriela Vadleve u Budimpešti.