Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mogućnosti zapošljavanja u Kanjiži

2019-03-19
16:15
2019-03-19
22:12
Forrás
Pannon RTV
Nacionalna služba za zapošljavanje upoznala je nezaposlene u Kanjiži sa mogućnostima u ovoj godini. Lane poslodavci nudili 180 radnih mesta na sajmu zapošljavanja.

U Regionalnom stručnom centru za obuku pedagoga održan je susret na kojem su učestvovali lokalni preduzetnici, predstavnici institucija i rukovodstva lokalne samouprave.

„Svake godine u nekoliko navrata organizuje se Sajam zapošljavanja kada u okviru sličnih uslova preduzetnici nude posao onima koji se nalaze na listi nezaposlenih prema podacima Nacionalne službe za zapošljavanje. Treba reči da je u Kanjiži to prilično značajan broj. Međutim, treba dodati da je lane, ne samo u ovoj opštini i zahvaljujući njenoj strategiji zapošljavanja, već i u okviru pokrajinskog i republičkog programa javnih radova, bilo organizovano veoma mnogo javnih radova" kaže Ede Sarapka, potpredsednik Skupština opština Kanjiža.

zapošljavanje

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Devojka iz Horgoša je lepotica štranda

Po oceni žirija Noemi Sabo ponela je krunu Mis štranda dnevnog lista „Mađar so". Ona će predstavljati Vojvodinu na izboru za najlepšu Mađaricu na svetu.

Sto tamuraša sviralo istovremeno!

Rekordan broj okupljenih tamburaša ostvaren je u subotu popodne u Bačkom Petrovom Selu, dolaskom muzičara iz Vojvodine, Mađarske i Hrvatske.