Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Motoristi odneli poklone u Lurku kuću

2019.04.17
18:20
Forrás
Pannon RTV
Motoristi kluba Old Bikers Vojvodina obradovali su poklon paketom svako pojedinačno dete u Lurko kući na Hajdukovu.

Zanimljivim programom dočekani su posetioci Lurko kuće, članovi kluba Old bikers Vojvodina, koji ni ovoga puta nisu došli praznih ruku. Našoj ekipi svoj lepi paket pokazala je Ana Juhas koja godinu dana dolazi u Lurko kuću: „Dobili smo kekse i čokolade".

Pannon RTV/Csipak Edvin

Pred Uskrs članovi kluba Old Bikers Vojvodina po deveti put su posetili Lurko kuću u Hajdukovu.
 

„Obično decu svake godine  pred Uskrs i Božić nastojimo da obradujemo slatkišima. Donosimo im i viatamine u vidu pomorandži, jer u vreme Uskrsa deca vole te stvari", kaže Đula Fićor, predsednik, Old Bikers Vojvodina.
Deca su još od Božića očekivala ovaj dolazak motorista. „Ovo je jedini poklon koji deca imaju da donesu kući za Uskrs i tako ga učine bar malo bogatijim i lepšim" kaže Đenđi Kovač Šebešćen, odgovorni staratelj u Lurko kući.
Nova donatorska akcija motorista biće održana 27. aprila, takođe u Hajdukovu na devetom Open Season Party međunarodnom susretu motorista.

Lurko kuća

Najnovije

19:21, Frissítve: 19:27

Pokrajina pomaže obnovu škola u Vojvodini

Pokrajinska vlada sa 76 miliona dinara podržava obnovu i održavanje škola u Vojvodini. Sredstva su obezbeđena za 21 obrazovnu ustanovu, za 14 osnovnih škola i 7 srednjih škola. Ugovori o podršci potpisani su danas u Novom Sadu.
15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.