Ugrás a tartalomra

Muškarac skočio sa zgrade u Subotici

2024.02.22
17:53
2024.02.22
18:45
Forrás
Pannon RTV
U blizini Radijalca u Subotici danas je jedan muškarac skočio sa stambene zgrade.

Prema nezvaničnim informacijama, vatrogasci i policajci koji su izašli na lice mesta su najmanje sat i po vremena pokušavali da odvrate muškarca od samoubistva, koji je nakon što se ipak bacio sa zgrade preminuo.

Muškarac je skočio u smrt sa krova jedne osmospratnice. Prema rečima komšija, bio je ruski ili ukrajinski državljanin. Samo mesto događaja obezbeđivala je policija, i nikome nije bilo dozvoljeno da se približi. Ovaj incident je vidno potresao i bolničare i policajce koji su bili na licu mesta i koji su u svom poslu već sigurno mnogo toga prošli.

Kako saznajemo, žrtva je bio muškarac star oko 40 godina, koji je skočio sa krova jedne stambene zgrade u okolini Radijalca. Pre nego što je to učinio, a nakon što su stanovnici tog kraja videli da je spreman da skoči, odnosno da stoji na krovu zgrade, na lice mesta su u velikom broju izašli vatrogasci, koji su sa sobom poneli vazdušni jastuk. On se koristi u ovakvim slučajevima kada pokušavaju da spreče samoubistva, da eventualna žrtva padne na taj vazdušni jastuk. Nažalost, ovoga puta nisu bili uspešni, jer je muškarac na vrhu zgrade trčao sa jedne strane na drugu. Skočio je u trenutku kada su ga na drugoj strani zgrade čekali vatrogasci sa vazdušnim jastukom. Prethodno je i pregovarački tim policije pokušao da razuveri ovog, verovatno ogorčenog, muškarca. Nemamo informacija o tome šta je moglo da izazove ovo samoubistvo, niti šta bi mogao biti motiv za to. Bolničari koji su stigli na lice mesta mogli su samo da utvrde smrt. Ovaj incident, odnosno samoubistvo, dogodilo se negde oko tri sata posle podne, a u pola četiri je još uvek trajao uviđaj policije.

Niko od prisutnih svedoka nije želeo da govori pred kamerama, ali su nam rekli da su vatrogasci već bili na licu mesta oko sat i po pre samog samoubistva, pa je verovatno i policija jedno duže vreme razgovarala sa muškarcem koji se nalazio na krovu zgrade.

Subotica
zgrada
skočio
muškarac
Radijalac
samoubistvo

Najnovije

Najčitanije

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.