Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Na putu Stari Žednik-Subotica dogodila se saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom

2021.09.10
13:38
2021.09.10
19:08
Forrás
Pannon RTV
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u prepodnevnim časovima, na putu između Starog Žednika i Subotice, dve osobe su poginule i više njih je povređeno.

Putnički automobil marke „Fiat" je od siline udara u potpunosti uništen, dok se drugi učesnik sudara, beli terenac, prevrnuo. Policija je ovu deonicu puta zatvorila na nekoliko sati.

Ujutro u 9 časova se dogodila teška saobraćajna nesreća na putu između Subotice i Starog Žednika. Kretajući se iz pravca Subotice, beli terenac se velikom brzinom sudario sa crnim putničkim automobilom marke „Fiat", čiji vozač je stradao na licu mesta.

Kao posledica teškog sudara, Fiat je potpuno smrskan i izleteo je u obližnji jarak kraj puta. Njegov vozač, Z.G iz Male Bosne, poginuo je na licu mesta, a njegova supruga, koja je sedela pored njega, teško je povređena i prevezena je u bolnicu. Beli terenac marke „Micubiši" se prevrnuo na krov, a njegov vozač iz Kaća je takođe zadobio povrede. Policija, hitna pomoć i vatrogasna služba su izašli na lice mesta. Ovaj deo puta su zatvorili na nekoliko sati kako bi se obavio uviđaj na licu mesta i uklonili oštećena vozila.

smrtni ishod
saobraćajna nesreća

Najnovije

14:55, Frissítve: 16:22

Završeni susreti amaterskih pozorišta

U Sajanu su završeni 25. susreti amaterskih pozorišta Mađara u Vojvodini. Tokom sedmice predstavilo se 10 amaterskih družina, a žiri podelio nagrade. Susrete je MNS proglasio od nacionalnog značaja.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.