Ugrás a tartalomra
police.hu

Na Reske uhvaćen krijumčar oružja

2019-10-16
11:08
Forrás
MTI
Mađarska policija osujetila državljanina Srbije u krijumčarenju oružja preko graničnog prelaza Reske-Horgoš.

Granični organi Mađarske otkrili su trideset komada vatrenog oružja, među kojima dva automatska pištolja, prigušivače i municiju kod jednog državljanina Srbije na graničnom prelazu Reske-Horgoš.

Portparol uprave za porez i carinu županije Čongrad je saopštio da su prilikom kontrole vozila jednog državljanina Srbije koji se prijavio na ulazak u Mađarsku carinici uočili nervozno ponašanje vozača te su mu detaljno prekontrolisali kola. U rezervoaru je pronađeno 28 pištolja različitih tipova, dva automatska pištolja, devet prigušivača i 500 komada municije raznih kalibara. Carinici su šofera predali policiji uz odgovarajuću prijavu.

Reske
krijumčar oružja

Slične vesti

Most

20:10

Reménysugár a hajnani gibbonoknak

A világ legritkább főemlősfaja, a hajnani gibbon egy hímét és egy nőstényét fedezték fel, a pár új reményt jelent a világ legveszélyeztetettebb főemlősfajának fennmaradására - írta a BBC hírportálja.

Najnovije

18:29, Frissítve: 18:40

Gradi se i doteruje Martonoš

U poslednje vreme u Martonošu su ostvarene brojne investicije. Obnovljena je fasada zgrade mesne zajednice, na katoličkom groblju je izgrađena staza, a više puteva presvučeno asfaltom.

Népszerű

Najčitanije