Ugrás a tartalomra
police.hu

Na Reske uhvaćen krijumčar oružja

2019-10-16
11:08
Forrás
MTI
Mađarska policija osujetila državljanina Srbije u krijumčarenju oružja preko graničnog prelaza Reske-Horgoš.

Granični organi Mađarske otkrili su trideset komada vatrenog oružja, među kojima dva automatska pištolja, prigušivače i municiju kod jednog državljanina Srbije na graničnom prelazu Reske-Horgoš.

Portparol uprave za porez i carinu županije Čongrad je saopštio da su prilikom kontrole vozila jednog državljanina Srbije koji se prijavio na ulazak u Mađarsku carinici uočili nervozno ponašanje vozača te su mu detaljno prekontrolisali kola. U rezervoaru je pronađeno 28 pištolja različitih tipova, dva automatska pištolja, devet prigušivača i 500 komada municije raznih kalibara. Carinici su šofera predali policiji uz odgovarajuću prijavu.

Reske
krijumčar oružja

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Visoko priznanje za Tibora Varadija

Počele su svečanosti posvećene mađarskoj nauci. Na Univerzitetu Panon u Vespremu vojvođanski akademik Tibor Varadi nagrađen je priznanjem „Venac Etveš Jožefa".

Teška nesreća u Senti

Muškarac od 70 godina, poginuo je danas pre podne u Senti nakon što je pao sa električnog bicikla, piše list „Mađar so".

Tokom praznika – brže preko granice

Ministri unutrašnjih poslova Srbije i Mađarske, Nebojša Stefanović i Šandor Pinter razgovarali su danas su u Novom Sadu o bržem protoku na graničnim prelazima između dve zemlje.

Frižider za 4 miliona?

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu, uz značajne popuste očekuje posetioce sve do nedelje. Pored robe iz serijske proizvodnje zainteresovani mogu da kupe i neke jedinstvene delove nameštaja.

Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.