Ugrás a tartalomra

Natural Health - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa

2021.06.08
15:20
2021.10.25
10:14
Forrás
Közlemény
Održana je konferencija za otvaranje projekta pod nazivom Natural Health - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa, u Dom Kulture „Mora Ferenc“ Kiskunfeleđhaza, Mađarska.

Projekat se sprovodi u okviru Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija. Glavni korisnik donacije je Fondacija EcoCenter, a partner iz Srbije je Društvo Intelektualaca Braća Tan. Događaju su prisustvovali predstavnici ove dve organizacije, stručnjaci i štampa. Projekat se fokusira na zaštitu prirodnih vrednosti, svesno korišćenje pejzažnih vrednosti za promociju zdravlja i razvoj i širenje holističkih metoda očuvanja zdravlja specifičnih za određena područja.

Otvaranje projekta sopstenje

 

IPA projekat
Natural Health

Slične vesti

Najnovije

14:45

Uređivanje puteva u Kanjiži

Iz sredstava nadležnog Pokrajinskog sekretarijata u opštini Kanjiža obnovljeno je ukupno 6,6 kilometara atarskih puteva. U opštini svake godine nastoje da ostvare slične investicije – čulo se na konferenciji za medije.
15:21, Frissítve: 17:13

Vožnja motora sa oprezom

U Subotici je održana obuka o bezbednoj vožnji za vozače motora i motocikala. Na obuci je prisustvovalo oko 20 učesnika, mlađih i starijih bajkera koji već godinama voze.
15:05, Frissítve: 17:08

Proširenje jaslica

Dečji vrtić “Šumica” Predškolske ustanove “Naša radost” u Subotici biće proširen za 60 mesta. Za adaptaciju krila zgrade opština je izdvojila 9 miliona dinara, što je Pokrajina podržala sa dodatnih 6 miliona dinara.

Najčitanije