Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Neveselo vreme za praznik Dana mrtvih

2020-11-01
15:07
Forrás
Pannon RTV
Tokom dana sunce će se pojavljivati tek mestimično. Na praznik Dana mrtvih, ili Dušni dan kada građani masovno odlaze u posetu groblju, biće sumorno, oblačno vreme, ali prema prognozama, ne treba očekivati padavine.

Tokom noći padaće kiša, ali će se pred zoru smiriti padavine. Tokom dana sunčani periodi su mogući tek mestimično, uglavnom će biti oblačno vreme. Temperatura vazduha kretaće se između 14 i 15 stepeni. U utorak se isto može očekivati oblačno vreme, tek u sredu je moguće smanjenje oblačnosti.

vreme
vremenska prognoza
Dana mrtvih

Najnovije

16:44, Frissítve: 16:54

Šta treba uraditi ako nekoga napadne pas?

Nedavno je jedna Subotičanka pretrpela težak napad čopora pasa. Ovaj incident je izazvao dosta bure u gradu, jer se na ulicama često mogu videti psi lutalice, ali isto tako i u parkovima, na trgovima, usamljeno ili u manjim-većim grupama.
14:51, Frissítve: 16:40

Novi rast cena goriva

Cene goriva u Srbiji su povećane, a očekuju se i dalja poskupljenja. Akcize na gorivo su u zemlji porasle 15. februara, to je jedan razlog, dok je drugi rast cene nafte na svetskom tržištu.

Najčitanije

U Kanjiži dostupne tri vrste vakcina

Stanovnici opštine Kanjiža mogu da biraju među tri vrste vakcina. Osim američko-nemačkog „Fajzer-Bajontek" cepiva i kineskog „Sinofarma", dostupna je britansko-švedska vakcina „Astra Zeneka".