Ugrás a tartalomra

Nije državni praznik, već preporučeni neradni dan u Srbiji

2024.01.08
13:33
2024.01.08
17:43
Forrás
Pannon RTV
Preduzeća sama donose odluku o tome da li će raditi ili ne.

Danas je drugi dan pravoslavnog Božića, preporučeni neradni dan u Srbiji. Iz tog razloga, više javnih ustanova danas ne radi ili samo dežura. Većina velikih trgovačkih centara u Subotici radi i danas. Autobusi saobraćaju po subotnjem redu vožnje, danas ne morate da plaćate parking u gradu, ali se smeće odvozi.

Domovi zdravlja imaju dežurstvo, pacijenti se primaju u ambulanti broj 7, na Karađorđevom putu, do 20 časova, nakon čega se hitni slučajevi biti zbrinuti u stanici Hitne pomoći. Gradska uprava danas ne radi.

praznik
neradni dan
Srbija

Najnovije

17:27, Frissítve: 18:04

Pripremni kamp za fakultet u Novom Sadu

U Novom Sadu je danas počeo dvodnevni pripremni kamp za prijemne ispite na fakultetima, i to u organizaciji Mađarskog nacionalnog saveta. Na kursu učestvuje oko 50 đaka, koji nakon srednje škole žele da nastave svoje školovanje na fakultetu.

Najčitanije

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

U Kanjiži – 1.200 plesača na sceni

Plesno takmičenje 31. Euro Show Dance festival održan je u Kanjiži. Za nadmetanje su mogli da se prijave svi stilovi moderne igre, nezavisno od uzrasta.

Izložba fotografija u Maloj sinagogi u Senti

Izložba najuspešnijih radova pristiglih na foto konkurs pod nazivom "Prizvane vrednosti - naša graditeljska baština u očima mladih" je otvorena u utorak u Maloj sinagogi u Senti.