Ugrás a tartalomra
Info TV/Csubrilo Zoltán

Nova autobuska stajališta za Velebit i Vojvodu Zimonić

2019-03-11
18:33
Forrás
Pannon RTV
Opština Kanjiža nastoji poboljšati stanje i u selima, ovog puta na red su došla autobuska stajališta u Velebitu i Vojvodi Zimoniću.

Nastavljaju se investicije u selima opštine Kanjiža, Velebit i Vojvoda Zimonić dobila su nova autobuska stajališta, tako da meštani neće morati da strepe ni od kiše ni vetra. Član veća Kanjiže zadužen za komunalije Marko Ždero je tom prilikom izjavio da je opština Kanjiža ove godine nastavila zamenu autobuskih stajališta jer u nekim naseljima, a tako i na Velebitu nije bilo autobuskog stajališta, te su ga sagradili, dok su u Vojvodi Zimoniću obnovili postojeće.

Nova stajališta posetio je i gradonačelnik Kanjiže Robert Fejstamer koji je kazao da uvek imaju na umu razvoj sela u opštini. "Ovo je investicija niže vrednosti, ukupna vrednost je 600 hiljada dinara za Velebit i Vojvodu Zimonić. To je deo razvojne politike lokalne samouprave, što uvek naglasimo, da male zajednice na lokalnom nivou nađu svoj boljitak, tako da će se to u tom smislu nastaviti" – naglasio je gradonačelnik Robert Fejstamer. On kaže i da će u bližoj budućnosti biti zamenjena i autobuska stajališta u Malom Pesku i Malim Pijacama.

autobuska stajališta
Vojvoda Zimonić
Velebit
Kanjiža

Slične vesti

Najnovije

20:28

Teranje zime u Padeju

Veštice, mačke, Zoro, čak i Spajdermen priključili su teranju zime u nedelju. Mađarski kulturni klub "Takatš Rafael" organizovao je karnevalsku povorku, maškare sa kojom tradicionalno dočekuju proleće
15:33, Frissítve: 19:59

Poznati glasovi u Zenti

Mali broj budimpeštanskih pozorišta može se pohvaliti sa toliko poznatih sinhronih glasova, kao što je to slučaj sa Novim pozorištem. Njihova predstava "Ljudi glasovi" govori o toj profesiji.
16:47, Frissítve: 19:59

Festival kobasica u Belom Blatu

U banatskom selu je održan VII. Festival kobasica, koji je od jedne inicijative za oživljavanja tradicije svinjokolja, prerastao u jednu od najmasovnijih manifestacija u regionu.

Najčitanije

U Vojvodini prijavljena epidemija gripa

Od sutra do 21. februara obustava rada školskih i predškolskih ustanova a u Vojvodini zbog epidemije gripa - objavila je vest Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje na svom internet portalu.

Prisustvo migranata izaziva strah u Kanjiži

U Kanjiži je održan građanski forum u vezi sa migrantskom krizom. Meštani su razgovarali sa čelnim ljudima opštine i tom prilikom su sa njima podelili svoju zabrinutost zbog prisustva migranta.