Ugrás a tartalomra
Info TV/Csubrilo Zoltán

Nova autobuska stajališta za Velebit i Vojvodu Zimonić

2019-03-11
18:33
Forrás
Pannon RTV
Opština Kanjiža nastoji poboljšati stanje i u selima, ovog puta na red su došla autobuska stajališta u Velebitu i Vojvodi Zimoniću.

Nastavljaju se investicije u selima opštine Kanjiža, Velebit i Vojvoda Zimonić dobila su nova autobuska stajališta, tako da meštani neće morati da strepe ni od kiše ni vetra. Član veća Kanjiže zadužen za komunalije Marko Ždero je tom prilikom izjavio da je opština Kanjiža ove godine nastavila zamenu autobuskih stajališta jer u nekim naseljima, a tako i na Velebitu nije bilo autobuskog stajališta, te su ga sagradili, dok su u Vojvodi Zimoniću obnovili postojeće.

Nova stajališta posetio je i gradonačelnik Kanjiže Robert Fejstamer koji je kazao da uvek imaju na umu razvoj sela u opštini. "Ovo je investicija niže vrednosti, ukupna vrednost je 600 hiljada dinara za Velebit i Vojvodu Zimonić. To je deo razvojne politike lokalne samouprave, što uvek naglasimo, da male zajednice na lokalnom nivou nađu svoj boljitak, tako da će se to u tom smislu nastaviti" – naglasio je gradonačelnik Robert Fejstamer. On kaže i da će u bližoj budućnosti biti zamenjena i autobuska stajališta u Malom Pesku i Malim Pijacama.

autobuska stajališta
Vojvoda Zimonić
Velebit
Kanjiža

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Kuda dalje posle osnovne škole?

U Osnovnoj školi Moša Pijade u Debeljači je 14 osmaka završilo osnovno obrazovanje u odeljenju na mađarskom nastavnom jeziku.