Ugrás a tartalomra
Info TV/Csubrilo Zoltán

Nova autobuska stajališta za Velebit i Vojvodu Zimonić

2019-03-11
18:33
Forrás
Pannon RTV
Opština Kanjiža nastoji poboljšati stanje i u selima, ovog puta na red su došla autobuska stajališta u Velebitu i Vojvodi Zimoniću.

Nastavljaju se investicije u selima opštine Kanjiža, Velebit i Vojvoda Zimonić dobila su nova autobuska stajališta, tako da meštani neće morati da strepe ni od kiše ni vetra. Član veća Kanjiže zadužen za komunalije Marko Ždero je tom prilikom izjavio da je opština Kanjiža ove godine nastavila zamenu autobuskih stajališta jer u nekim naseljima, a tako i na Velebitu nije bilo autobuskog stajališta, te su ga sagradili, dok su u Vojvodi Zimoniću obnovili postojeće.

Nova stajališta posetio je i gradonačelnik Kanjiže Robert Fejstamer koji je kazao da uvek imaju na umu razvoj sela u opštini. "Ovo je investicija niže vrednosti, ukupna vrednost je 600 hiljada dinara za Velebit i Vojvodu Zimonić. To je deo razvojne politike lokalne samouprave, što uvek naglasimo, da male zajednice na lokalnom nivou nađu svoj boljitak, tako da će se to u tom smislu nastaviti" – naglasio je gradonačelnik Robert Fejstamer. On kaže i da će u bližoj budućnosti biti zamenjena i autobuska stajališta u Malom Pesku i Malim Pijacama.

autobuska stajališta
Vojvoda Zimonić
Velebit
Kanjiža

Najnovije

Najčitanije

Gužve na mađarsko-srpskoj granici

Sa mađarske strane na mađarsko-srpskoj granici stvorena je velika gužva zbog prolećnog raspusta u školama u Evropi i gostujućih radnika koji dolaze kući na odmor.

Vodena staništa nestaju

Suša je i dalje glavna briga, ne samo u poljoprivredi. Ugrožava opstanak vodenih staništa i stajaćih voda.

Da li verovati prognozi?

Meteorolozi kažu da nas sutra očekuje kiša. Južni i jugoistočni vetar će ojačati, a temperatura pasti na vrednosti između 11 i 17 stepeni.