Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV/Juhász Géza

Novi Sad podržava organsku proizvodnju

2019-08-05
18:25
Forrás
Pannon RTV
Grad će subvencionisati do 100 odsto troškova razvoja organske proizvodnje.

Grad Novi Sad raspisao je Javni poziv za podnošenje prijava za učešće u projektu razvoja organske poljoprivrede na teritoriji grada. Ukupna sredstva za ove namene iznose 5 miliona dinara i obezbeđena su iz budžeta Grada. Subvencija se odnosi na nabavku semenskog i sadnog materijala, kontrolu zemljišta i plodova kao i druge investicije koje se odnose na organsku proizvodnju. Pored toga Grad subvencioniše nabavku alata, opreme, mehanizacije, opreme za podizanje plastenika, mreža, traka za navodnjavanje, folija, agrotekstila. Rok za podnošenje prijava sa potrebnom dokumentacijom je 15. avgust 2019. do 15.30 časova. Prijava se predaje na pisarnici Gradske uprave za opšte poslove u Gradskoj kući, Trg slobode broj 1, Novi Sad u zatvorenoj koverti.

organska hrana
Novi Sad

Slične vesti

Najnovije

18:23, Frissítve: 18:30

Letnji kamp na Horgošu

Deca koja su poslednjih nekoliko dana provela u horgoškom Lovačkom domu, mogla su se oprobati u raznim igrama veština, radionicama i mnogim drugim programima koji su za njih organizovani pripremili.
16:13, Frissítve: 18:22

Zajedno tkali stari i mladi

U subotu prepodne u Mađarskom kulturnom centru na Paliću održana je Etno radionica tkanja, koja je realizovana u okviru projekta Colourful Cooperation (Raznobojna saradnja).
11:52, Frissítve: 17:57

Protesti u više gradova Srbije

U petak uveče građani ponovo su izašli na ulice u više gradova Srbije. U Beogradu su ponovo pokušali da uđu u zgradu skupštine, pa je došlo do sukoba policije i demostranata.

Najčitanije

Kuda dalje posle osnovne škole?

U Osnovnoj školi Moša Pijade u Debeljači je 14 osmaka završilo osnovno obrazovanje u odeljenju na mađarskom nastavnom jeziku.