Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Novo sanitetsko vozilo za Dom zdravlja u Subotici

2023.09.18
13:15
2023.09.18
16:24
Forrás
Pannon RTV
Dom zdravlja sada ima već 14 vozila na raspolaganju. U novom vozilu obezbeđena je najmodernija oprema, snabdeveno je između ostalog sa dvostrukim nosilima, kardiološkom stolicom i bocom sa kiseonikom.

„Ovo vozilo u značajnoj meri doprineće radu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja i biće od velike koristi za građane u Subotici i okolini. Vozilo je opremljeno najsavremenijim dvodelnim nosilom za transport i najsavremenijom kardiološkom stolicom, kao i dovodom za kiseonik što ga svrstava u red savremeno opremljenih vozila. Ovo vozilo koštalo je šest miliona i 400 hiljada dinara, i osim ovoga, naša lokalna samouprava na čelu sa gradonačelnikom omogućila nam je kupovinu aparata za mehaničku kompresiju grudnog koša koji košta milion i 908 hiljada dinara“ rekla je dr Tatjana Popović, direktorica Doma zdravlja u Subotici.

dom zdravlja
Subotica
sanitetsko vozilo
Tatjana Popović

Najnovije

Najčitanije

33. Berbanski dani u Horgošu

Izložbom proizvoda i svečanim kulturnim programom su započeli 33. Berbanski dani u Horgošu. Narednih dana u naselju će se prikazati brojni programi, posetioce očekuju sportski sadržaji, takmičenje u kuvanju, vašar, koncerti.