Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Oblačno i kišovito vreme nastavlja se i sutra

2020.11.17
21:01
Forrás
Pannon RTV
U sredu ujutru na mnogo mesta biće sumaglice, magle, moguća je i sitna kiša. Najviša dnevna temperatura kretaće se oko 10 stepeni.

Prema prognozi razvedravanje je moguće u četvrtak, kada se ne očekuju padavine.

Ozbiljnije zahlađenje i zimsko vreme najranije je moguće u petak, postepeno će početi da pada temperatura, te će u subotu i nedelju najviše vrednosti biti između 6 i 7 stepeni.

Narednih dana postojaće velika opasnost od prehlade, zbog toga je potrebno ojačati imuni sistem, uzimati povrće i voće bogato vitaminima.

vreme
oblačno
kiša
meteorologija

Slične vesti

Najnovije

19:12

Nakon Kolumbije pravac Minhen

Sa takmičenja u bacanju koplja U-20 na svetskom prvenstvu organizovanom u Kolumbiji Adriana Vilagoš iz Malog Iđoša kući se vratila sa zlatnom medaljom. Bacačica koplja ponovo nastupa sledeće nedelje na EP za senione u Minhenu.

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.

Migranti preplavili i šumu u Martonošu

Migrante su pre nekoliko dana pokupili iz Horgoša, a pre tri nedelje iz Martonoša. Vlast redovno proverava naselja pograničnog dela severnobačkog područja, međutim, prema rečima meštana, taxisti konstantno vraćaju ilegalne migrante.