Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Oblačno i kišovito vreme nastavlja se i sutra

2020-11-17
21:01
Forrás
Pannon RTV
U sredu ujutru na mnogo mesta biće sumaglice, magle, moguća je i sitna kiša. Najviša dnevna temperatura kretaće se oko 10 stepeni.

Prema prognozi razvedravanje je moguće u četvrtak, kada se ne očekuju padavine.

Ozbiljnije zahlađenje i zimsko vreme najranije je moguće u petak, postepeno će početi da pada temperatura, te će u subotu i nedelju najviše vrednosti biti između 6 i 7 stepeni.

Narednih dana postojaće velika opasnost od prehlade, zbog toga je potrebno ojačati imuni sistem, uzimati povrće i voće bogato vitaminima.

vreme
oblačno
kiša
meteorologija

Najnovije

16:44, Frissítve: 16:54

Šta treba uraditi ako nekoga napadne pas?

Nedavno je jedna Subotičanka pretrpela težak napad čopora pasa. Ovaj incident je izazvao dosta bure u gradu, jer se na ulicama često mogu videti psi lutalice, ali isto tako i u parkovima, na trgovima, usamljeno ili u manjim-većim grupama.
14:51, Frissítve: 16:40

Novi rast cena goriva

Cene goriva u Srbiji su povećane, a očekuju se i dalja poskupljenja. Akcize na gorivo su u zemlji porasle 15. februara, to je jedan razlog, dok je drugi rast cene nafte na svetskom tržištu.

Najčitanije

U Kanjiži dostupne tri vrste vakcina

Stanovnici opštine Kanjiža mogu da biraju među tri vrste vakcina. Osim američko-nemačkog „Fajzer-Bajontek" cepiva i kineskog „Sinofarma", dostupna je britansko-švedska vakcina „Astra Zeneka".