Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Obnavlja se infrastruktura u Subotici

2019-10-16
08:19
2019-10-16
08:32
Forrás
Pannon RTV
U toku je realizacija više investicija u gradsku infrastrukturu Subotice.

Već više meseci se u Subotici vrše radovi na glavnom putu koji prolazi kroz grad, a gradi se i biciklistička staza između Bačkih Vinograda i Ašothaloma, te Kelebije i Tompe.

Član gradskog veća zadužen za privredu Akoš Ujhelji kaže da se može očekivati da se radovi u centru grada okončaju do kraja godine, kao i da se do tada završi i biciklistička staza kod Bačkih Vinograda.

Subotica
infrastruktura
Akoš Ujhelji

Slične vesti

Najnovije

13:12, Frissítve: 18:08

Jezik, društvo i um

Niz konferencija o jeziku koju je 1992. godine pokrenuo odsek za hungarologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu proširio se na čitav region Karpatskog basena.
21:14

Kako hraniti ptice u prirodi

Približavaju se zimski dani, i to je vreme kada je potrebno hraniti ptice. Nije svejedno šta se stavlja u hranilice, jer od neodgovarajuće dohrane možemo i da naštetimo pticama.

Najčitanije

Teška nesreća u Senti

Muškarac od 70 godina, poginuo je danas pre podne u Senti nakon što je pao sa električnog bicikla, piše list „Mađar so".

Frižider za 4 miliona?

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu, uz značajne popuste očekuje posetioce sve do nedelje. Pored robe iz serijske proizvodnje zainteresovani mogu da kupe i neke jedinstvene delove nameštaja.

Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.

Heni Der uskoro u Temerinu

Od Čantavira do užurbanosti Budimpešte. Razgovor sa Heni Der, o njenim profesionalnim i privatnim životnim planovima, vodila je Gabriela Vadleve u Budimpešti.