Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Obnavlja se infrastruktura u Subotici

2019.10.16
08:19
2019.10.16
08:32
Forrás
Pannon RTV
U toku je realizacija više investicija u gradsku infrastrukturu Subotice.

Već više meseci se u Subotici vrše radovi na glavnom putu koji prolazi kroz grad, a gradi se i biciklistička staza između Bačkih Vinograda i Ašothaloma, te Kelebije i Tompe.

Član gradskog veća zadužen za privredu Akoš Ujhelji kaže da se može očekivati da se radovi u centru grada okončaju do kraja godine, kao i da se do tada završi i biciklistička staza kod Bačkih Vinograda.

Subotica
infrastruktura
Akoš Ujhelji

Slične vesti

Najnovije

17:15, Frissítve: 19:10

Gradiće se novi dom učenika u Senti

Povodom proširenja doma učenika pri Gimnaziji za talentovane učenike „Boljai“ Sentu je posetio Igor Mirović, predsednik vojvođanske Vlade koji je u opštini obišao radove na opremanju i obnovi.
15:51, Frissítve: 19:12

Vodite brigu o srcu

Povodom Svetskog dana srca u Senti je organizovano merenje šećera u krvi, pritiska kao i nivoa holestorola, kao i merenje telesne težine i visine uz davanje zdravstvenih saveta. Kao i prethodnih godina i ovoga puta bilo je veliko interesovanje.

Najčitanije

Avganistan-Srbija u jednom pravcu 3500 evra

Ni hladno vreme ne sputava migrante, u Beograd konstantno pristižu nove grupe. Međutim, u srpskoj prestonici borave samo kratko, mnogi nastavljaju put ka mađarskoj granici uz pomoć krijumčara ljudi.

U Horgošu blagoslovljena ovogodišnja berba

U Horgošu su danas prepodne završeni 32. Berbanski dani uz svetu misu i blagoslov berbe, u župnoj crkvi Snežne Gospe. Bogosluženje koje se održava u ovo vreme je pravo iskustvo za vinogradare i voćare uz koje se uzvišuje duša.

Od Sente do Temišvara na dva točka

Grupa biciklista je u četvrtak, u ranim jutarnjim časovima, krenula na četvorodnevnu biciklističku turu od Sente do Temišvara. Tokom ove ture, učesnici će imati priliku da upoznaju različita mesta i njihove znamenitosti.