Ugrás a tartalomra
Bakos Viktor a stúdióban
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Od ponedeljka emisija „Javni poslovi" na programu Panon televizije

2018-01-27
12:20
Forrás
Pannon RTV
U višečasovnom programu ići će Dnevnik uživo, emisije magazinskog tipa, i naravno „Javni poslovi" o pozadini vesti od 17 do 21 čas.

U redakciji Panon televizije svi se pripremaju za ponedeljak kada počinje da se emituje emisija  „Javni poslovi". Glavna proba je održana u sredu, i sve je spremno za početak u ponedeljak.


Angažovana redakcija suočila se sa više izazova. Violeta Fanc, urednik prenosa na Panon televiziji kaže : „Iz ugla prenosa ovo je utoliko drugačije da umesto dosadašnja tri programa uživo, a to su dnevnici u 17.30 i 20 časova, i „Javni poslovi" od 18.05 časova, sada od 17 časova do 20.30 imaćemo mnogo više uključenja uživo, a u 17 i 19 emitujemo kratke vesti".

Műszaki szoba

U „Javnim poslovima" ima više uključenja uživo, uz pomoć kojih voditelj programa može brže da informiše gledaoce. Mikloš Flejs, urednik prenosa u Panon televiziji kaže: „Najveća novost je što vesti, potom „Javni poslovi" te opet vesti ne idu samostalno, nego će sve biti pod jednom kapom".


U programu će i dalje biti mesta za društvene i političke teme, ali i za zabavne i lakše reportaže i intervjue. Arpad Loboda, zamenik glavnog urednika u Panon televiziji objašnjava: „Javni poslovi" neće izneveriti gledaoce, oni i dalje svakodnevno izveštavaju o pozadini vesti, ali će program biti opušteniji".

Kameramanok

Za Gertrudu Fridrik koja već dugo vodi dnevnik, čitanje vesti ide lako. I u novom programu „Javnih poslova" želi dati najbolje: „Sada ću imati nešto drugačije i duže zadatke. Biće potreban drugačiji pristup emisiji, drugačija priprema se traži. I svaka novina je drugačija"


Programska šema „Javnih poslova" odvijaće se u novom okruženju, ali i dalje gledaoce dočekuje sa svežim vestima i aktuelnim temama. Zoltan Kozma, direktor programa u Panon RTv-u kaže: „Biće jedan voditelj programa koji će po šemi da vodi gledaoce kroz dnevni program, što znači da se već od 17 časova javlja sa svežim vojvođanskim vestima. Ostaje dnevnik u 17.30, kao i postojeće emisije magazinskog tipa i spoljne produkcije".


U okviru „Javnih poslova" gledaoci će se sresti sa poznatim licima kao što su Viktor Bakoš, Atena Farkaš, Monika Kokai i Gabriela Vadleve.

Pannon TV

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Jaka kiša i grad u Subotici

Oko 14 časova nebo se otvorilo nad Suboticom. Jak pljusak praćen gradom i olujnim vetrom trajao je oko pola sata.

Obilne kiše u ponedeljak

Hladni front sa kišama i pljuskovima na naše područje stiže u ponedeljak. Meteorolozi kažu da tokom dana treba računati na mestimične obilne padavine.