Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Od sutra dva granična prelaza ponovo rade od 7 do 19 časova

2022.01.15
17:17
2022.01.16
18:51
Forrás
MTI
Granični prelazi Bački Vinogradi-Ašothalom i Bajmok-Bačalmaš, od sutra će ponovo raditi po uobičajenom radnom vremenu, od 7 do 19 časova - saopštili su nadležni organi.

Ostali prelazi rade po uobičajenom radnom vremenu, pa tako granični prelaz Horgoš-Reske na autoputu i granični prelaz Kelebija-Tompa, rade 24 sata, a mali granični prelaz Horgoš-Reske od 7 do 19 časova. Putnici sve informacije o radnom vremenu graničnih prelaza, kao i o vremenu čekanja na određenim prelazima, mogu pronaći na internet stranici „police.hu”.

granica
granični
granični prelaz
graničnim prelazi

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Igra strpljenja na graničnim prelazima može da počne

Već u ranim popodnevnim časovima, svi oni koji su hteli da pređu u Mađarsku, na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu, morali su da čekaju dva i po sata. Ali i na manjim prelazima se čekalo od sat i po do dva sata.

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.