Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

"Old bajkersi" posetili decu u domu "Lurko" na Hajdukovu

2018.03.29
20:26
Forrás
RTV Pannon
Osmu godinu zaredom motociklisti kluba "Old bajkers" darovali decu u domu za decu "Lurko" na Hajdukovu.

Po osmi put su motociklisti kluba "Old bajkers Vojvodina" ulepšali Uskrs deci o kojima brine dom za decu "Lurko" na Hajdukovu. Deca su svojim darovateljima priredila kraći program, pevali su i recitovali. Zbog lošeg vremena izostala je tradicionalna vožnja motorima, no to nije umanjilo sreću.

Pannon RTV

Jedan od osnivača, Atila Kikić kaže da oni ne dolaze samo kada je Uskrs, već i drugim prilikama. Ovog puta su deci doneli slatkiše. Članovi motociklističkog kluba su rekli da uvek na svojim okupljanjima prikupljaju sredstva za decu. Cilj im je da ovaj običaj zadrže i ubuduće, i da u skladu sa mogućnostima budu u prilici da još više daruju mališanima.

Old bajkersi
Dom Lurko
Hajdukovo
Uskrs

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:32

Najjeftinija cigareta koštaće 290 dinara

U Srbiji ponovo poskupljuju cigarete. Razloga za to je usklađivanje sa standardima Evropske unije. U prodavnicama se narednih dana uvode novi cenovnici, ali je nekoliko pušača već danas prijavilo da su za cigare platili deset dinara više.
18:01, Frissítve: 17:09

Novi negativan rekord

Korona virus se u Srbiji sve brže širi. U poslednja 24 sata u zemlji je registrovano više od osamnaest hiljada novozaraženih. To je novi negativan rekord od pojave virusa u Srbiji.

Najčitanije

Kuća im je izgorela, potrebna im je pomoć

Proteklog vikenda je usled požara na dimnjaku oštećena jedna porodična kuća u Kuli. Bračni par Kanjo živi u dvojnoj kući, ali na sreću, plamen se nije proširio na drugi deo objekta. Svako ko želi može da pruži pomoć nesrećnoj porodici.

U Mađarskoj se skraćuje vreme karantina

Karantin će za odrasle osobe biti sedam dana, a u slučajevima bez simptoma, sa negativnim testom može se skratiti i na pet dana. U nastavi karantin se za vakcinisane skraćuje na pet dana.