Ugrás a tartalomra
police.hu

Otvoren humanitarni koridor za tranzit kroz Mađarsku

2020.07.04
17:09
Forrás
Pannon RTV
Humanitarni koridor otvoren je u subotu, od nula časova. Viktor Orban, premijer Mađarske je na sednici kriznog štaba u četvrtak najavio obavezno korišćenje koridora.

Mađarska – izuzev Srbije – ne dozvoljava ulazak državljana koji stižu izvan zemalja Evropske unije. Državljani iz ove kategorije mogu da proputuju kroz Mađarsku od nula časova 4. jula koristeći humanitarni koridor, ukoliko kod njih ne postoji sumnja na prisustvo korona virusa.

Putnici u proputovanju ne smeju da napuste za to određene putne pravce, i mogu da koriste samo za to određene granične prelaze, benzinske stanice, odnosno odmorišta na putu.

humanitarni
koridor
tranzit
otvoren
Mađarska

Najnovije

18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.
17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!