Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Otvoren je objekat „VR Union doo" u Subotici

2021.03.24
16:39
2021.03.24
16:50
Forrás
Pannon RTV
Kompanija prodaje proizvode za hidro- i termoizolaciju, odnosno razne proizvode potrebne za građevinske radove. Njihov cilj je da što više ljudi pronađe materijale i opremu, koji su na jednom gradilištu neophodni.

Hidroizolacija? Termoizolacija? Želite da gradite i potrebni su vam materijali i oprema? Sve to ćete pronaći u „VR Unionu"! Subotička kompanija vam pruža pomoć u pronalaženju pravih materijala.

Pored kupovine, postoji i mogućnost savetovanja. Pomaže vam iskusno osoblje, u skladu sa vašim potrebama.

Arpad Balint, direktor, „VR Union doo", Subotica: „Mi nismo jedna tradicionalna građevinska kompanija, koja se bavi samo prodajom. Naša namera je bila da svako ko uđe sa ulice i zatraži pomoć u vezi sa hidroizolacijom ili termoizolacijom, ili mu zatreba bilo koja vrsta pomoći, onda tamo gore imamo jedan tim inženjera, koji mu tu pomoć može pružiti. Za majstore takođe, ako im je potrebna bilo kakva pomoć, mi smo tu, mogu da računaju na nas. Naš cilj nije samo prodaja, već da prodajemo kvalitetno, tačno za ono za šta je potrebno."

Lepak za pločice i stiropor, aditivi za beton, sredstva protiv smrzavanja, trake za vodonepropusnost, heftalice, hidroizloacioni malter i još mnogo toga. Između ostalog i sve to može pronaći na policama prodavnice.

Arpad Balint, direktor, „VR Union doo", Subotica: „Imamo još jednu kompaniju „Visinski radnici", koja se u Srbiji na najozbiljniji način bavi direktno hidroizolacijom. Mi radimo građevinske radove na „Beogradu na vodi". Možemo da pomognemo mnogima na tom polju. U Subotici takođe, zgrade koje se grade, sve hidroizolacije radimo mi. Svako ko ima neku brigu, problem, mi smo tu da pomognemo."

Prodavnica se nalazi u Ulici 51.divizije broj 91. Otvorena je svakog radnog dana od 8 do 16 časova, a subotom od 8 do 13 sati. Za postizanje savršenog rezultata „VR Union"! Za više informacija pozovite broj telefona 065/243-64-72 ili posetite sajt www.vrunion.rs.

VR Union doo
Subotica
otvaranje
sponzorisani sadržaj

Najnovije

13:20

Mirno na severu KiM

Na severu Kosova Metohije noć je protekla mirno. Snage Kfora bile su oko zgrade lokalne samouprave u Zvečanu, u prostorijama opštine pripadnici tzv. kosovske policije, a građani su se uglavnom razišli.
16:47, Frissítve: 17:04

Slavni fudbalski timovi stižu u Bačku Topolu

TSC je dospeo u kvalifikacije Lige šampiona i sa tim je bačkotopolski tim ostvario istorijski uspeh u karijeri. U poslednjem kolu Superlige protiv Vojvodine je igrao 1:1 i sa nerešenim rezultatom osigurao drugo mesto u šampionatu Srbije.

Najčitanije

11. Vojvođanski galop na Gradskom hipodromu

Panon televizija će od 12:00 časova direktno vršiti prenos samog otvaranja događaja i kvalifikacione trke. Takođe na Panon televiziji u terminu od 18:10 časova možete pratiti u direktnom prenosu finalne trke.