Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Počeli radovi na izgradnji centralnog parkinga u Čantaviru

2020.06.16
21:00
Forrás
Pannon RTV
Jedna od najprometnijih tačaka u naselju biće proširena sa 35 novih parking mesta – rekao je Akoš Ujhelji.
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Član Gradskog veća zadužen za privredu kaže da je postojala velika potreba za izgradnjom parkinga, jer je posebno u pijačnim danima, u centru naselja nemoguće pravilno parkirati.

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Dodao je: vrednost investicije je 11,5 miliona dinara, izvođač je subotičko preduzeće „Javornik" koji ima rok od 90 dana za završetak radova.

Pannon RTV/Bárdos Orsolya
Čantavir
parking
izgradnja
Akoš Ujhelji

Najnovije

14:02, Frissítve: 16:33

U Kanjiži otvoren Turistički informacioni centar

U kancelariji turisti mogu pronaći različite suvenire, odnosno lokalne proizvode, ali takođe mogu saznati i nešto više o turističkim potencijalima opštine. Centar je nastao kao rezultat saradnje lokalne samouprave, nevladinih organizacija i preduzetn
13:09, Frissítve: 16:24

Smotra narodne muzike i folklora u Pančevu

U Pančevu je održana Gradska smotra muzičkih i folklornih udruženja. U velikoj sali Kulturnog centra je svoj program brojnoj publici, koja se okupila u lepom broju, prikazalo deset udruženja, domova kulture i školskih amaterskih grupa.
12:31

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.