Ugrás a tartalomra

Ponavljanje izbora za narodne poslanike, građani glasaju na osam biračkih mesta

2024.01.02
08:11
2024.04.17
14:34
Forrás
RTS
Na osam biračkih mesta u pet opština danas se ponavlja glasanje na parlamentarnim izborima. Više od pet hiljada građana može da iskoristi svoje glasačko pravo od sedam do 20 časova.

Građani danas glasaju na dva biračka mesta u Bačkom Petrovcu, tri u Beloj Palanci i na po jednom mestu u opštinama Beočin, Mionica i Petrovac na Mlavi.

Republička izborna komisija saopštila je ranije da će biti štampana 5.352 glasačka listića.

U subotu su ponovljeni izbori na više od 30 biračkih mesta za Skupštinu Srbije i tri za odbornike Skupštine grada Beograda. Izbori se ponavljaju na biračkim mestima na kojima nije bilo moguće utvrditi rezultate glasanja na izborima održanim 17. decembra, kao i na onim mestima na kojima su poništeni rezultati glasanja zbog uočenih izbornih nepravilnosti.

izbori 2023

Najnovije

15:57, Frissítve: 16:04

Deca u Čantaviru učila o značaju oprašivača

Povodom Dana planete Zemlje, Osnovna škola „Janoš Hunjadi” u Čantaviru i Ekološko udruženje „EcoKarma” zajednički organizuju različite programe za mlade. Centralna tema jednonedeljne serije programa je značaj i zaštita oprašivača.

Najčitanije

Ulica Braće Radić u Subotici proglašena za kulturno dobro

Zahvaljujući učešću SVM-a u sastavu vladajuće koalicije istrajnom radu u lokalnoj samoupravi, Vlada Srbije je svojom odlukum proglasila ulicu za kulturno dobro – prostorno kulturno-istorijsku celinu os velikog značaja – saopštio je dr Balint Pastor.

Izložba fotografija u Maloj sinagogi u Senti

Izložba najuspešnijih radova pristiglih na foto konkurs pod nazivom "Prizvane vrednosti - naša graditeljska baština u očima mladih" je otvorena u utorak u Maloj sinagogi u Senti.