Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Poskupelo gorivo - litar dizela 211 dinara, benzina 192 dinara

2023.09.15
11:38
Forrás
RTS
U narednih nedelju dana na snazi će biti nove više cene goriva. Evrodizel poskupljuje 4 dinara po litru, a evro premijum BMB 95 za 3 dinara.

Na pumpama će evrodizel koštati 211 dinara po litru, dok je nova cena benzina evropremijum BMB 95 - 192 dinara po litru.

Dizel je poskupeo za 4 dinara u odnosu na prethodnu nedelju, a benzin za tri.

To je posledica poskupljenja sirove nafte na svetskom tržištu. Barel je u ponedeljak koštao oko 90 dolara, danas cena premašuje 94 dolara. To je najviša cena od početka godine.

gorivo
benzin
dizel

Najnovije

12:47, Frissítve: 16:49

Ovako vide Mađare u svetu

Rihard Robert Kiš, dobitnik nagrade Prima Primissima za turističko novinarstvo, u ponedeljak posle podne u biblioteci „Jožef Atila“ u Kanjiži predstavio je četvrto prošireno izdanje svoje knjige „Ovako vide Mađare u svetu“.
15:55, Frissítve: 17:28

Sastali se Orban i Dodik u Budimpešti

Mađarski premijer Viktor Orban je primio u karmelićanskom samostanu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske. Viktor Orban je rekao da Mađarska na Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku gleda kao na svoje časne komšije.

Najčitanije

Dan bećara na Šupljaku

Kada se govori o Danu bećara na Šupljaku, onda je prva asocijacija dobro raspoloženje, ukusna hrana i mnoštvo zanimljivih dešavanja.