Ugrás a tartalomra

Povoljne nekretnine u okolini Zrenjanina

2024.02.21
17:16
2024.02.21
17:29
Forrás
Pannon RTV
U selima u okolini Zrenjanina pristojna kuća može da se kupi sa dvorištem, baštom, ili manjom okućnicom za cenu od 15.000 do 20.000 evra.

U odnosu na to u gradu je potrebno platiti nekoliko puta više, ukoliko želimo vlastiti dom. Stručnjaci kažu da u Zrenjaninu nekretnine nude dobre mogućnosti za investiranje. Ovde se već od 30.000 može kupiti nekretnina, koja kada se obnovi može se izdavati mesečno po ceni od 250 evra, ili kasnije lako prodati. U Novom Sadu ili Beogradu za ovaj iznos ne može ništa da se pazari.

„Cene nekretnina stanova u starogradnji, kako je mi zovemo, a to je izgradnja iz nekih 80-tih godina, kreće se oko hiljadu evra. Znači, stan od 60 kvadrata, košta šesdesetak hiljada, možete da se useljavate praktično. Okrečite, i on je useljiv. Novoizgrađeni stanovi, novogradnja, kreće se negde oko 1.300 evra. Što se tiče cene kuća, kuće se najčešće prodaju od 60 do 160 hiljada evra. Zavisno od toga kakva im je pozicija, lokacija, i od toga kolika je uređenost kuće“ kaže Danijela Radovančev, vlasnica agencije za posredovanje u trgovini nekretninama.

S obzirom da je Mužlja veoma blizu Zrenjanina, nekretnine su ovde veoma tražene.

„Ne mogu reći da ima mnogo nekretnina koje se sada prodaju. Može se naći, ali su cene prilično visoke upravo zbog toga, kako mislim, jer smo blizu gradu, i veće su mogućnosti. Koliko mi je poznato nekretnine su kupili, odnosno kuće sa baštom, Mađari, Srbi, četiri ruske porodice, ima ko tu kupuje, kao i dve kineske porodice“ kaže Kristina Juhas Terkelj, sekretar mesne zajednice Mužlja.

Zbog zdravstvene situacije i u vreme strogih ograničenja, način života u gradu mnogima se učinio manje privlačnim. Od tada je primetno da je ponuda nekretnina u Mužlji značajno opala, a cene su opet porasle – dodaje sekretar mesne zajednice.

Zrenjanin
nekretnina

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Prolećni vašar cveća i rukotvorina u Kanjiži

U Kanjiži se ponovo organizuje prolećni vašar cveća i rukotvorina. Mogu se kupiti ručno rađeni ukrasi, nakit, predmeti i cveće. Pokrovitelj prolećnog vašara rukotvorina i cveća je opština Kanjiža.