Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Praznični program i podela paketa u subotičkom Dečjem pozorištu

2020.12.16
14:13
2020.12.16
14:23
Forrás
Pannon RTV
Deda Mraz će i ove godine posetiti Dečje pozorište u Subotici, te podeliti poklone.
Pannon RTV

Praznični programi sa podelom paketa kreću 20. i traju do 30. decembra svakodnevno, a vikendima i u više termina. One koji odu do subotičkog Dečjeg pozorišta čeka prava božićna atmosfera, svetleći jelen sa sankama, pokloni i Deda Mraz.

Organizatorka Andera Hušnjak kaže da programi startuju u nedelju i traju sve do 30. decembra. Održavaće se svakodnevno, a vikendom i u više termina. Vikendom je termin u 16 časova, izuzev 24. i 25. decembra. Poklone spremaju roditelji i donose ih u pozorište, a nakon polusatnog interaktivnog programa ih Deda Mraz uručuje deci. Cena ulaznice je 250 dinara.

Pannon RTV

Direktorka Marta Stamenković Aroksalaši kaže da se jako raduje što će Deda Mraz i ove godine doći u subotičko Dečje pozorište, jer već 87-put dolazi, ali da nažalost samo njih po 15 može da se druži istovremeno sa njime. Susret sa Deda Mrazom se održava u skladu sa kovid-pravilima, a termini mogu da se pogledaju na fejsbuk stranici Dečjeg pozorišta. 

Deda Mraz
Dečje pozorište
Subotica
poklon
paket
podela
praznik

Najnovije

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!