Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Prijem za dr Endrea Nađ Abonjija kod predsednika opštine Senta

2021.02.23
15:06
2021.02.23
18:23
Forrás
Pannon RTV
Rudolf Cegledi, predsednik opštine Senta danas je u uskom grupu primio dr Endrea Nađ Abonjija, specijalistu anesteziologa koga je nedavno odlikovao predsednik Aleksandar Vučić povodom Dana državnosti.

Lekar specijalista Opšte bolnice ovo visoko priznanje smatra velikom čašću. Prijemu je prisustvovala i dr Beata Čaki, direktorica Opšte bolnice koje je rekla da je veoma raduje što su ovako visokim odlikovanjem odali priznanje zaposlenima u Opštoj bolnici. 

Endre Nađ Abonji
Senta
prijem
Rudolf Cegledi

Najnovije

19:12

Nakon Kolumbije pravac Minhen

Sa takmičenja u bacanju koplja U-20 na svetskom prvenstvu organizovanom u Kolumbiji Adriana Vilagoš iz Malog Iđoša kući se vratila sa zlatnom medaljom. Bacačica koplja ponovo nastupa sledeće nedelje na EP za senione u Minhenu.

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.

Migranti preplavili i šumu u Martonošu

Migrante su pre nekoliko dana pokupili iz Horgoša, a pre tri nedelje iz Martonoša. Vlast redovno proverava naselja pograničnog dela severnobačkog područja, međutim, prema rečima meštana, taxisti konstantno vraćaju ilegalne migrante.