Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pronađeno telo utopljenika na Paliću

2021.06.21
19:47
Forrás
Pannon RTV
Isplivalo je telo čoveka koji se udavio u Paliću.

Davljeniku je pozlilo u nedelju uveče tokom plivanja, pretpostavlja se da je dobio srčani napad, zbog kojeg se utopio. Radi se o muškarcu rođenom 1967. godine, koji se u nedelju popodne odvezao biciklom do Palića i zaplivao. Oko 18 časova su prolaznici primetili da neko iz jezera zapomaže, te da je zatim potonuo. Slučaj je odmah prijavljen nadležnima, policija, hitna pomoć i vatrogasci su odmah došli na lice mesta i počeli pretragu. Odeća, bicikl i dokumenti žrtve nađeni na molu kod plaže, spasilačke službe su do smračivanja bile na vodi.

U ponedeljak ujutro su specijalne spasilačke službe nastavile potragu, te su oko pola 11 izvadili telo iz vode na 50 metara od plaže. Bilo je predviđeno da se specijalni tim ronilaca pridruži potrazi, ali je telo izbilo na površinu pre njihovog dolaska nedaleko od plaže, koja je tokom uviđaja bila zatvorena.

Prema nezvaničnim informacijama se radi o 54-godišnjaku koji nije po prvi put plivao na tom mestu. Prema rečima ljudi koji su se tamo našli, radi se o iskusnom plivaču, koji se navodno bavio i ronjenjem, a prošao je i obuku za spasioca na vodi. Hteo je da prepliva sa mola na velikoj plaži do ženskog mola, kada je došlo do tragedije.

Palić
telo

Slične vesti

Najnovije

16:36, Frissítve: 16:42

Ko je najbolji seljak u Molu?

Nakon prinudne pauze prošle godine, ponovo je održana Seoska olimpijada i takmičenje u kuvanju u Molu, kojia se među stanovnicima i poljoprivrednicima Potisja već smatra tradicionalnom manifestacijom.

Najčitanije

Čuvajmo ptice! – edukacija za predškolce

Udruženje „Zelentarka" iz Mola pokrenulo je edukaciju o zaštiti ptica. Posetiće svako obdanište u opštini Ada i predavanjima skrenuti pažnju na očuvanje životinjskog i posebno ptičjeg sveta.