Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Prvo su joj razbili prozor na prodavnici, a nakon toga i na kući

2021.02.19
17:44
Forrás
Pannon RTV
Erika Berček Torma iz Horgoša se u očaju obratila našoj medijskoj kući. Pre deset dana nepoznati počinioci razbili su prozore prodavnice koja je u njenom vlasništvu, a danas u zoru razbijeni su roletna i prozor na njenoj porodičnoj kući.

Sama žrtva ne nalazi nikakvo objašnjenje za ovaj vandalizam.

Pannon RTV/Kovács Róbert

Ovu ženu iz Horgoša su u 7 časova ujutro obavestili da je neko razbio prozore prodavnice polovne garderobe. Erika Berček Torma je odmah odjurila do svoje radnju, ali počinilac ili počinioci više nisu bili na licu mesta. Ona kaže da je nedostajao samo jedan ili dva komada odeće, i da osim polomljenog prozora nije načinjena veća šteta.

Pannon RTV/Kovács Róbert

„Ne znam kako bih ovo nazvala, verovatno se radi o mlađim ljudima, koji smatraju da je dobra šala razbiti prozore, na štetu nekoga drugog. Dakle nastradao je izlog moje prodavnice."

Pannon RTV/Kovács Róbert

Od tada su prozori na prodavnici već zamenjeni, međutim, vlasnica ne može da se opusti, jer je u petak u zoru razbijen prozor njene kuće, zajedno sa roletnom. Prema Erikinim rečima, prvo su pokušali da razbiju prozor na sobi njene ćerke, ali nisu uspeli.

Pannon RTV/Kovács Róbert

„Obratili smo pažnju kada se čuo jedan veliki prasak. Izašli smo, razgledali smo, ništa se nije dogodilo. Roletne su međutim bile malo oštećene. Nismo pridavali veliku važnost tom slučaju, jer smo mislili da su to bili migranti, koji  tu svakodnevno prolaze, i koji to smatraju dobrom šalom. Sigurno su sa nečim udarili. Nakon toga je prošlo oko pola sata. Posle pola sata jedan ogroman, veliki prasak. Razbili su prozor naše spavaće sobe."

Pannon RTV/Kovács Róbert

Nakon toga je obavestila policiju, koja je na licu mesta izvršila uviđaj. Naša sagovornica nije pronašla reči, ne zna ko je i iz kog razloga prvo oštetio izlog njene radnje, a zatim i prozore njenog doma.

U vezi sa ovim slučajem kontaktirali smo i policiju. Još uvek nismo dobili zvanični odgovor na našu molbu.

prozor
razbijen
vandalizam
Horgoš

Najnovije

Najčitanije

Šupljak: Na Festivalu belog luka dobrodošlica novorođenčadi

Proslava Dana sela godinama se vezuje za Festival belog luka, koji je izrastao u najveću manifestaciju Šupljaka. Tada se organizuje dobrodošlica novorođenčadima naselja i dele im pokloni. 17 novorođenčadi rođenih od Festivala 2019-e dobili su poklon