Ugrás a tartalomra
www.pickhandball.hu

Rukometna poslastica u „Pik Areni” u Segedinu

2023.09.14
11:21
Forrás
Pannon RTV
Ekipa „OTP banka - Pik Segedin” svoj pohod u rukometnoj Ligi šampiona započinje utakmicom protiv „Pari Sen Žermena”. Postoji mogućnost da će mađarska publika poslednji put moći da vidi uživo Nikolu Karabatića.

Večeras se u Segedinu sastaju dva rukometna velikana. Ekipi „OTP banka - Pik Segedin” gostuje „Pari Sen Žermen”, u prvom kolu grupne faze Lige šampiona. Ova dva tima su se prethodnih godina nekoliko puta sastajala u najprestižnijem takmičenju evropskih klubova. Tim iz Segedina je poslednji put uspeo da pobedi „PSŽ” 2020. godine, pošto su Francuzi pobedili u poslednja dva okršaja. Još uvek smo na početku sezone, tako da se ni od jedne ekipe ne može očekivati da igra bez greške i pokaže najbolju formu na terenu, ali svakako treba očekivati žestoku i kvalitetnu borbu.

Jedna od zanimljivosti same utakmice je i to što će francuski reprezentativac Nikola Karabatić, trostruki olimpijski šampion i četvorostruki svetski prvak u rukometu, koji će posle Olimpijskih igara u Parizu prestati sa aktivnim igranjem, verovatno poslednji put igrati u Mađarskoj. S tim u vezi, ekipa „OTP banka – Pik Segedin” je napisala pismo jednoj od najvećih ličnosti u rukometu. Pismo sa veoma ličnim tonom objavila je na svom zvaničnom sajtu na mađarskom i francuskom jeziku muška rukometna ekipa „OTP banka - Pik Segedin”.

Iako utakmica počinje u 18 i 45, „Pik Arena” čeka dolazak navijača već u 17 i 15. Skreću tim povodom pažnju na neke važne informacije, koje su objavljana na njihovoj internet stranici, koje možete pročitati klikom na ovo mesto.

Svi oni koji su možda tek sada dobili volju i žele da kupe karte za današnju utakmicu, klikom na ovo mesto mogu pristupiti portalu za internet kupovinu karata.

rukomet

Najnovije

12:47, Frissítve: 16:49

Ovako vide Mađare u svetu

Rihard Robert Kiš, dobitnik nagrade Prima Primissima za turističko novinarstvo, u ponedeljak posle podne u biblioteci „Jožef Atila“ u Kanjiži predstavio je četvrto prošireno izdanje svoje knjige „Ovako vide Mađare u svetu“.
15:55, Frissítve: 17:28

Sastali se Orban i Dodik u Budimpešti

Mađarski premijer Viktor Orban je primio u karmelićanskom samostanu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske. Viktor Orban je rekao da Mađarska na Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku gleda kao na svoje časne komšije.

Najčitanije

Dan bećara na Šupljaku

Kada se govori o Danu bećara na Šupljaku, onda je prva asocijacija dobro raspoloženje, ukusna hrana i mnoštvo zanimljivih dešavanja.