Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Subota će u Adorjanu proteći u znaku Festivala hurki i kobasica

2021.11.22
15:18
2021.11.22
16:40
Forrás
Pannon RTV
Ova manifestacija organizuje se po deseti put.

Program će otpočeti tradicionalnim svinjokoljem, nakon čega će meso biti podeljeno takmičarskim ekipama. Za nadmetanje se još do sutra očekuju prijave petočlanih ekipa. Tokom pre podneva u subotu će nastupiti više svadbarskih orkestara, a popodne posetitelje u Adorjanu očekuje prava revija domaćih i stranih zvezda.

Pannon RTV

„U 14 časova ćemo razdeliti hurke i kobasice koje su ispečene za posetioce, u 15 časova sledi proglašenje nagrada. Nakon toga imamo nastupe poznatih gostiju. Od 16.30 nastupiće Lagzi Lajči, posle toga od 18 časova počinje veliki koncert Beatriče. Zvonko Bogdan i tamburaši održaće veliki koncert od 19.30 časova, a u 20.20 nastupa LL Džunior, a poslednji u nizu je koncert grupe „Iriđ Honaljmiriđ" navodi Čaba Boršoš, organizator.

Adorjan
festival
kobasica

Najnovije

18:01

Novi negativan rekord

Korona virus se u Srbiji sve brže širi. U poslednja 24 sata u zemlji je registrovano više od osamnaest hiljada novozaraženih. To je novi negativan rekord od pojave virusa u Srbiji.

Najčitanije

Kuća im je izgorela, potrebna im je pomoć

Proteklog vikenda je usled požara na dimnjaku oštećena jedna porodična kuća u Kuli. Bračni par Kanjo živi u dvojnoj kući, ali na sreću, plamen se nije proširio na drugi deo objekta. Svako ko želi može da pruži pomoć nesrećnoj porodici.

U Mađarskoj se skraćuje vreme karantina

Karantin će za odrasle osobe biti sedam dana, a u slučajevima bez simptoma, sa negativnim testom može se skratiti i na pet dana. U nastavi karantin se za vakcinisane skraćuje na pet dana.