Ugrás a tartalomra
Pixabay

Subotica: Tri osobe su prekršile zabranu kretanja

2020.04.16
11:19
Forrás
Közlemény
Protiv njih je pokrenut postupak, mogu da očekuju novčane kazne.

U Subotici je pokrenut postupak protiv troje lica zbog kršenja zabrane kretanja. Prekršajni sud u Subotici je 15.aprila pokrenuo postupak protiv tih osoba, jer su prekršili meru opšte zabrane kretanja, propisane Uredbom o merama za vreme vanrednog stanja, u vremenskom period od poslepodne u 5 časova, do ujutro u 5 sati. Njima je sud izrekao novčanu kaznu, propisanu pomenutom Uredbom.

zabrana kretanja
Subotica
prekršaj
novčana kazna
kazna

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!