Ugrás a tartalomra

Subotica: Zapalio se lift u zgradi, vatrogasci brzo reagovali

2019-04-20
16:40
2019-04-20
17:43
Forrás
Pannon RTV
Popodne oko dva sata zapalio se lift u jednoj zgradi pored Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Jedna osoba se nalazila u liftu zgrade na adresi Segedinski put broj 17, kad je izbio požar. Vatrogasna četa je u kratkom roku izašla na lice mesta i uspela na vreme osloboditi osobu iz lifta. Prema rečima očevidaca, lice je iz lifta izašlo bez povreda. Požar je u najbržem roku ugašen. Uzrok požara za sada nepoznat.

Subotica
vatrogasci

Slične vesti

Najnovije

20:28

Teranje zime u Padeju

Veštice, mačke, Zoro, čak i Spajdermen priključili su teranju zime u nedelju. Mađarski kulturni klub "Takatš Rafael" organizovao je karnevalsku povorku, maškare sa kojom tradicionalno dočekuju proleće
15:33, Frissítve: 19:59

Poznati glasovi u Zenti

Mali broj budimpeštanskih pozorišta može se pohvaliti sa toliko poznatih sinhronih glasova, kao što je to slučaj sa Novim pozorištem. Njihova predstava "Ljudi glasovi" govori o toj profesiji.
16:47, Frissítve: 19:59

Festival kobasica u Belom Blatu

U banatskom selu je održan VII. Festival kobasica, koji je od jedne inicijative za oživljavanja tradicije svinjokolja, prerastao u jednu od najmasovnijih manifestacija u regionu.

Najčitanije

U Vojvodini prijavljena epidemija gripa

Od sutra do 21. februara obustava rada školskih i predškolskih ustanova a u Vojvodini zbog epidemije gripa - objavila je vest Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje na svom internet portalu.

Prisustvo migranata izaziva strah u Kanjiži

U Kanjiži je održan građanski forum u vezi sa migrantskom krizom. Meštani su razgovarali sa čelnim ljudima opštine i tom prilikom su sa njima podelili svoju zabrinutost zbog prisustva migranta.