Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Subotički Spartak sutra dočekuje Mladost iz Lučana

2022.05.19
15:17
2022.05.20
19:32
Forrás
Pannon RTV
U okviru 37. kola Superlige Srbije u petak od 17.30 časova fudbalski tim Spartaka nastupa protiv Mladosti iz Lučana.

Slavko Petrović, vođa trenera Subotičana kaže da je u proteklom periodu povređeno više igrača, ili da iz drugih razloga ne mogu da igraju na sutrašnoj utakmici. Zbog toga će mladi igrači dobiti priliku što prema njegovom mišljenju može dobro da utiče i na njihov rezultat.

„Na toj listi je 14 imena i mi smo pokušali jednostavno to da kompenzujemo sa mladim, talentovanim igračima. Znači, imaćemo na ovoj utakmici čak od danas i jednog bonus igrača, što je sigurno za klub jako pozitivno, i za nas, da vidimo šta ti mladi momci mogu i koliko mogu" rekao je Slavko Petrović trener FK Spartak.

Spartak
Mladost
Lučani
fudbal

Najnovije

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.