Ugrás a tartalomra

Sudar autobusa iz Srbije i dva automobila u Grčkoj

2023.09.10
14:12
Forrás
RTS
Tri osobe su poginule, a najmanje 40 je povređeno, u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Solun-Evzoni, u kojoj su učestvovali turistički autobus sa srpskim tablicama, koji se prevrnuo, i dva automobila.

Trojica putnika iz automobila su poginula, a četvrti je teško povređen.

Saobraćajna nesreća se dogodila jutros posle 5.00 časova na magistralnom putu između Evzonija i Soluna kod mesta Polikastro. Autobus na sprat turističke agencije iz Niša, u kojem je bilo 78 putnika, sudario sa automobilom u kojem su se vozile četiri osobe. Trojica putnika iz automobila su poginula, a četvrti je teško povređen.

Nakon sudara sa autobusom, automobil je naleteo na drugo vozilo, ali žena i dete koji su u njemu bili nisu povređeni. U nesreći je povređeno najmanje 40 osoba, među kojima i dvoje dece starosti šest i devet godina, prenose grčki mediji.

Povređeni su zadobili različite povrede. Na licu mesta im je ukazana hitna medicinska pomoć, nakon čega su prebačeni u bolnice.

Autobus i jedan automobil završili su u jarku pored puta, a autobus se prevrnuo. Na mesto nesreće izašli su policija, vatrogasci sa šest vozila, 12 kola hitne pomoći i tri mobilne medicinske jedinice.

sudar
nesreća
autobus
Grčka

Najnovije

10:43, Frissítve: 17:41

Škole budućnosti u Bečeju

Predstavnici Saveza vojvođanskih Mađara posetili su u sredu osnovne škole u Bečeju. Osnovne škole „Petefi Šandor” i „Šamu Mihalj” pohađaju pre svih mađarska deca.
16:18, Frissítve: 16:33

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

Najčitanije

Preminula je Eva Guba, novinarka Panon RTV-a

Naša koleginica je preminula danas, posle duže bolesti - obavestila je našu redakciju njena porodica. Eva Guba je za RTV Panon radila od 2020. godine, kao dopisnik iz Potiskog regiona.

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

Ema Sanka i Henrieta Ereš pobednice „TINI Festivala”

Ema Sanka je najbolja pevačica u kategoriji tinejdžera, dok je Henrieta Ereš proglašena za najbolju mladu pevačicu na „TINI Festivalu”, koji je održan u Temerinu. Ove godine je na takmičenju učestvovalo 17 takmičara u dve kategorije.