Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Sunce u izobilju

2019.07.21
19:45
Forrás
RTV Pannon
Sledeće nedelje se očekuje sunčano vreme. Predviđa se da će dnevne najviše temperature redovno premašiti 30 stepeni.
Pannon RTV/Payeta Maurice

Na današnji sunčan dan mnogi su odabrali program za slobodno vreme oko jezera Palić. Neki su pecali, kupali se, sunčali, drugi su samo šetali i uživali u prelepom danu.

Pannon RTV/Payeta Maurice

Najviša dnevna temperatura u ponedeljak može dostići 32 stepena,  a noćna će se formirati oko 18 stepeni. U utorak i sredu se zadržava toplo, sunčano vreme, dnevna temperatura će se kretati oko 30-31 celzijusovih stepeni. U ostatku sedmice, dnevne najviše temperature će redovno prelaziti 30 stepeni.

Pannon RTV/Payeta Maurice

Kod osoba osetljivih na topli front mogu se pojaviti poremećaj u spavanju, nesanica, preko dana tupost, problem sa koncentracijom, mučnina i variranje krvnog pritiska.

Pannon RTV/Payeta Maurice

Međutim, u Mađarskoj je za danas izdato upozorenje zbog visokih temperatura i opasnosti od olujnog nevremena koji donosi hladni front, kažu meteorolozi.

vremenska prognoza
toplo
Sunce

Najnovije

17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.
16:09, Frissítve: 16:14

Izložba umetničkih fotografija u Bečeju

U Galeriji "Krug" u Gradskom pozorištu u Bečeju je otvorena izložba fotografija pod nazivom "Dijalog". Na izložbi zainteresovani mogu da pogledaju fotografije Olivije Erdelji iz Bačkih Vinograda i Lasla Justina iz Bečeja.
19:25

Učinimo sve da epidemija ne ojača ponovo!

Epidemiološka situacija u Srbiji se pogoršava - u poslednje dve nedelje raste broj novozaraženih i broj pacijenata koji se nalaze na bolničkom lečenju, stoji u saopštenju Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.