Ugrás a tartalomra

Sutra počinje jubilarni 30. Kopaonik biznis forum, za četiri dana 200 govornika

2023.03.04
14:16
Forrás
Tanjug
Jubilarni 30. Kopaonik biznis forum, koji će okupiti oko 200 govornika, na 34 panela, tri plenarne sesije i četiri specijalna događaja, počeće sutra na Kopaoniku.

Predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović kaže da je centralnu temu ovogodišnjeg foruma - Otpornost ekonomije u neizvesnim vremenima, ključni izazovi za Srbiju i Zapadni Balkan, nametnulo krizno i rizično vreme u kome živimo.

On je rekao Tanjugu da oganizatori nisu morali mnogo da tragaju za glavnom temom o kojoj će, u hotelu Grand na Kopaoniku, četiri dana raspravljati ekonomisti, privrednici, intelektualci, finansijski stručnjaci iz zemlje i sveta, ministri, guverner Narodne banke Srbije i drugi.

Kopaonik
Kopaonik biznis forum

Najnovije

Najčitanije

Preminula je Eva Guba, novinarka Panon RTV-a

Naša koleginica je preminula danas, posle duže bolesti - obavestila je našu redakciju njena porodica. Eva Guba je za RTV Panon radila od 2020. godine, kao dopisnik iz Potiskog regiona.

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

U Srbiji sve više dece sa oboljenjima disajnih puteva

Stručnjaci kažu da roditelji treba odmah da reaguju ukoliko kod deteta primete različite simptome oboljenja disajnih puteva. Posebno zabrinjava što je zbog odbijanja vakcinisanja, skočio broj obolelih od velikog kašlja koji se javljaju lekarima.

Ema Sanka i Henrieta Ereš pobednice „TINI Festivala”

Ema Sanka je najbolja pevačica u kategoriji tinejdžera, dok je Henrieta Ereš proglašena za najbolju mladu pevačicu na „TINI Festivalu”, koji je održan u Temerinu. Ove godine je na takmičenju učestvovalo 17 takmičara u dve kategorije.