Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Sve više pacijenata na respiratoru

2021.10.24
18:43
2021.10.24
18:49
Forrás
Pannon RTV
U Srbiji je sve više ljudi na respiratorima zbog korona virusa. Njihov broj već dostiže gotovo 300, ima ih tačno 289.

Registrovano je 5.733 novozaraženih korona virusom, a 61 pacijent je preminuo od komplikacija kovid-19. Nadležni su sproveli manje testiranja, testirano je 17.354 lica. U bolnici se na lečenju nalazi 6.724 pacijenta. Broj aktivnih slučajeva ponovno se povećao, i kreće se oko 125.000.

kovid
korona
vírus
respirator

Najnovije

15:35, Frissítve: 16:25

Čak i mala sitnica znači mnogo

Humanitarno prikupljanje sredstava i akcije pred praznike počele su i u Subotici. Organizacije koje su u to uključene, pokušavaju da pomognu socijalno ugroženim građanima tokom čitave godine, ali najaktivniji period je kraj godine.

Najčitanije

U sudaru u Kanjiži izgoreo automobil

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas prepodne u Kanjiži. Jedno vozilo je zahvatio požar, a drugo je sletelo u jarak. Za sada nema informacija o povređenima.

Ishrana mladih sportista

U Subotici je predstavljena srpska verzija priručnika pod nazivom „Ishrana mladih sportista". U ovom izdanju se između ostalog nalaze recepti ilustrovani slikama, odnosno saveti o ishrani.

Prekinut je eksperiment prve Eko-države na svetu

Šri Lanka je prošlog vikenda odustala od ambicije da postane prva nacija na svetu koja sprovodi u potpunosti organsku proizvodnju, pa je odmah ukinuta i zabrana uvoza pesticida i drugih poljoprivrednih sirovina.