Ugrás a tartalomra

Takmičenje za studente Visoke tehničke škole strukovnih studija i Ekonomskog fakulteta u Subotici

2024.02.13
17:05
2024.02.13
17:46
Forrás
Pannon RTV
Takmičenje će biti organizovano 16. i 17. marta.

Do 24. februara se studenti još uvek mogu prijaviti za „BizKod” takmičenje u Subotici. Na takmičenju mogu učestvovati studenti treće i četvrte godine, odnosno studenti master studija Visoke tehničke škole strukovnih studija i Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Ove godine se priprema i jedna novina, tako će 11.marta biti održan događaj koji će najaviti spajanje timova. Takmičenje daje mogućnost studentima da steknu uvid u funkcionisanje IT sektora, a osim toga, da znanje stečeno u nastavi primene u praksi.

Nora Neškov, projekt menadžer, „Inspira Grupa”: „Ove godine smo odlučili da zaista želimo da pružimo jedno novo iskustvo, novi izazov, gde će oni zaista videti kako funkcioniše jedno biznis okruženje i mi svakodnevno međusobno sarađujemo. Studenti će ove godine dobiti zadatak sa istom tematikom i pozvaćemo ih da međusobno sarađuju. Napravićemo partnerske timove, jedan Biz i jedan Kod, i timovi koji budu prošli proces selekcije će biti upareni.”

Subotica
takmičenje
Visoka Tehnička Škola
ekonomski fakultet
BIZKOD

Najnovije

07:46

Uhapšen zbog droge i oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su sedamnaestogodišnjeg Subotičanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
16:14, Frissítve: 16:56

Raznovrsna ponuda na pijaci u Adi

Lepo voće, sveže povrće i široka ponuda dočekala je kupce u subotu ujutru na pijaci u Adi. Zahvaljujući gotovo letnjem vremenu, već od ranih jutarnjih sati ljudi su se okupljali oko prodavaca.

Najčitanije

Novi život “Fidelinke”

Investicije u jednu od najpoznatijih fabrika mlinske industrije – između ostalog i sa ovom temom bavi se emisija “Javni poslovi”.

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.