Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Temerin podržava private preduzetnike

2022.06.23
16:56
2022.06.23
17:48
Forrás
Pannon RTV
Lokalna samouprava u Temerinu podržava kako postojeća, tako i i privatna preduzeća koja su u osnivanju.

Ove godine je u budžetu za ovu namenu predviđeno 6 miliona dinara. Za sve one koji su danas potpisali ugovore o finansijskoj pomoći, sredstva će biti prebačena već sledeće nedelje.

Mladen Zec, predsednik Opštine Temerin: „Mi kad raspišemo konkurs, on će biti otvoren do utroška sredstava, tako da će biti zatvoren kada određeni broj kandidata ispuni uslove. Ove godine imamo 18 kandidata, koji su dobili subvenciju za otvaranje novih preduzetničkih radnji, i otvaranje 15 novih radnih mesta kod 10 poslodavaca, koji su konkurisali za sredstva, da bi zaposlili radnike."

Temerin
preduzetnici
Mladen Zec

Najnovije

17:06, Frissítve: 17:14

Ne odlaze dok ne dođe do napretka u pregovorima

Subotički traktoristi i dalje uporno nastavljaju borbu za ispunjenje svojih zahteva, a noć su proveli u blizini Gradske kuće. Poljoprivrednici očekuju povoljan razvoj situacije i napredak u pregovorima, a do tada se neće pomerita sa svojih sadašnjih
16:39

U Kini otkriven novi virus

Pretpostavlja se da je virus, koji izaziva, između ostalog, povišenu temperaturu, umor, kašalj, gubitak apetita i bolove u mišićima, prešao na ljude sa životinja.
19:12

Nakon Kolumbije pravac Minhen

Sa takmičenja u bacanju koplja U-20 na svetskom prvenstvu organizovanom u Kolumbiji Adriana Vilagoš iz Malog Iđoša kući se vratila sa zlatnom medaljom. Bacačica koplja ponovo nastupa sledeće nedelje na EP za senione u Minhenu.

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.