Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Trojica rudara otrovana gasom u rudniku Štavalj prebačena u bolnicu u Užicu

2023.01.11
17:19
2023.01.11
18:15
Forrás
Tanjug
Trojica od šest rudara, koji su se otrovali jutros gasom u rudniku Štavalj kod Sejnice prebačeni su u Opštu bolnicu u Užicu, saznaje Tanjug u toj zdravstvenoj ustanovi.

Kako je za Tanjug rekla zamenica direktora Opšte bolnice Užice Ivana Milićević oni su stabilnog zdravstvenog stanja.

gas
Užice

Najnovije

12:34, Frissítve: 16:52

Korisno je čitati!

Na Učiteljski fakultet na mađarskom nastavnom jeziku u Subotici je tokom prepodneva stiglo 120 dece, kako bi učestvovali na takmičenju „Korisno je čitati!“, u kojem su učenici od prvog do četvrtog razreda odmerili svoje znanje iz čitanja.
10:50

Nepromenjene cene goriva

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji gorivo će koštati isto kao i prethodne sedmice - cena i evrodizela i benzina ostaje nepromenjena. Evrodizel košta 182 dinara, a benzin 95 - 176.
17:37, Frissítve: 19:59

Kasni sazrevanje višnje u Feketiću

Zbog hladnijeg i vlažnijeg vremena od uobičajenog, može doći i do oštećenja roda. Kako kažu proizvođači, voće zbog niske otkupne cene ne vredi prodavati, pa se trude da ga prodaju prerađeno.

Najčitanije

Turistički letovi balonima

Projekat Srpska Kapadokija ima izuzetan turistički značaj ne samo za lokalnu samoupravu Inđije već i za Srbiju i ceo region, kažu nadležni.

10. Kanjiški dani vina

Kanjiški dani vina obeležavaju ove godine značajan jubilej. Manifestacija se ovog vikenda po deseti put organizuje u Kanjiži, koju je već u petak uveče posetilo više stotina ljudi.