Ugrás a tartalomra

TSC dočekuje ekipu Radnika iz Surdulice

2024.02.17
16:43
2024.02.17
18:41
Forrás
Pannon RTV
Fudbaleri TSC-a u nedelju popodne dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice u Superligi Srbije. Utakmica se igra u 17 časova u TSC Areni u Bačkoj Topoli.

TSC trenutno drži treće mesto u ligi sa 40 bodova, iza Crvene zvezde i Partizana, dok Radnik zauzima tek 16. mesto na tabeli. Žarko Lazetić, trener TSC-a, je rekao da ipak očekuju tešku utakmicu.

“Meni je bitno, naravno koliko puta šutnemo na gol, kako reagujemo po gubitku lopte, koliko tranzicija dozvoljavamo, koliko protivniku dozvolimo puta da nas iz tih tranzicija ugrozi, odnosno šutne nam na gol. To su sve stvari što stalno vežbamo. Kažem, nije lako i to je nešto što je najteže. Mnoge je lakše, naravno, kad se otvori utakmica, ali ni to ništa ne garantuje. Želim da igramo proaktivan fudbal, i želim da iz situacije u situaciju, iz minuta u minut pokušavamo to nešto što treniramo, i to je ključ. Nekad daš gol u prvom minutu, nekad u devedesetom minutu, nema nikakve razlike. Ja bih sutrašnju utakmice, ovaj utakmicu protiv Radnika, 1-0 je fenomenalan rezultat.”

TSC Labdarúgó Klub
Szuperliga

Najnovije

Najčitanije

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Prolećni vašar cveća i rukotvorina u Kanjiži

U Kanjiži se ponovo organizuje prolećni vašar cveća i rukotvorina. Mogu se kupiti ručno rađeni ukrasi, nakit, predmeti i cveće. Pokrovitelj prolećnog vašara rukotvorina i cveća je opština Kanjiža.