Ugrás a tartalomra

TSC doneo bod iz meča u Lučanima

2023.10.01
09:42
Forrás
Pannon RTV
Nerešeno 1:1 igrao TSC u utakmici protiv Mladosti iz Lučana.

Ekipa Bačke Topole je nakon pola časa igre obezbedila vođstvo zahvaljujući golu Pantovića, a prednost su uspeli da sačuvaju sve do poslednjih minuta drugog poluvremena. Na kraju je u drugom minutu produžetka izjednačio Tumbasević golom glavom. Tako je konačan rezultat bio 1:1. TSC je u do sada odigranih 20 utakmica prvenstava obezbedio 20 bodova i drži se na prvom mestu na tabeli.

Ekipa Bačke Topole u četvrtak izlazi na teren TSC Arene u utakmici protiv grčkog Olimpijakosa u drugom kolu klupskog nadmetanja u Evroligi.

Lučani
Mladost

Najnovije

10:43, Frissítve: 17:41

Škole budućnosti u Bečeju

Predstavnici Saveza vojvođanskih Mađara posetili su u sredu osnovne škole u Bečeju. Osnovne škole „Petefi Šandor” i „Šamu Mihalj” pohađaju pre svih mađarska deca.
16:18, Frissítve: 16:33

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

Najčitanije

Preminula je Eva Guba, novinarka Panon RTV-a

Naša koleginica je preminula danas, posle duže bolesti - obavestila je našu redakciju njena porodica. Eva Guba je za RTV Panon radila od 2020. godine, kao dopisnik iz Potiskog regiona.

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

U Srbiji sve više dece sa oboljenjima disajnih puteva

Stručnjaci kažu da roditelji treba odmah da reaguju ukoliko kod deteta primete različite simptome oboljenja disajnih puteva. Posebno zabrinjava što je zbog odbijanja vakcinisanja, skočio broj obolelih od velikog kašlja koji se javljaju lekarima.

Ema Sanka i Henrieta Ereš pobednice „TINI Festivala”

Ema Sanka je najbolja pevačica u kategoriji tinejdžera, dok je Henrieta Ereš proglašena za najbolju mladu pevačicu na „TINI Festivalu”, koji je održan u Temerinu. Ove godine je na takmičenju učestvovalo 17 takmičara u dve kategorije.