Ugrás a tartalomra

TSC gostuje protiv Železničara u Pančevu

2024.02.22
16:45
2024.02.22
20:05
Forrás
Pannon RTV
TSC će ovog vikenda igrati kao gost u Pančevu protiv Železničara.

Trećeplasirana ekipa u Superligi Srbije sa optimizmom očekuje duel na gostujućem terenu protiv ekipe koje zauzima pretposlednje mesto na prvenstvenoj tabeli.

Potpuno je jasno ko je favorit u ovom duelu, ali je šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić upozorio svoje igrače da ne preteraju sa samopouzdanjem, jer je, prema njegovim rečima, njihov protivnik daleko od onoga mesta na tabeli gde bi trebalo da budu prema prikazanoj igri. Utakmica se igra u subotu u Pančevu sa početkom u 18:30.

„Igraju veoma agresivno, i kod kuće i u gostima. Više su zaslužili i protiv Novog Pazara i protiv Čukaričkog, dakle protiv ozbiljnih protivnika, ako to možemo tako reći. Situacije jedan na jedan, napadaju, ulaze sto postotno u takve duele. Oni su veoma motivisani u svakoj utakmici. Ono što sam video je apsolutno za svaku pohvalu. Sve to dokazuje da nas očekuje jedna dobra utakmica. Njihova trenutna pozicija na tabeli nije onakva kakvu oni žele, i ja mislim da zaslužuju više.”

TSC
Železničar
Pančevo
Superliga

Najnovije

Najčitanije

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Prolećni vašar cveća i rukotvorina u Kanjiži

U Kanjiži se ponovo organizuje prolećni vašar cveća i rukotvorina. Mogu se kupiti ručno rađeni ukrasi, nakit, predmeti i cveće. Pokrovitelj prolećnog vašara rukotvorina i cveća je opština Kanjiža.