Ugrás a tartalomra

TSC je domaćin Radničkom iz Niša

2023.12.03
13:40
Forrás
Közlemény
Fudbaleri TSC-a danas ponovo igraju na domaćem terenu. U 17. kolu prvenstva ekipa iz Bačke Tople biće domaćin Radničkom iz Niša.

Favorit ovog duela je svakako domaći tim, pošto Radnički ove sezone igra veoma loše i bori se protiv ispadanja. Trenutno nišlije zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli. Utakmica u TSC Areni počinje u 17 časova.

Za više informacija posetite internet stranicu Fudbalskog kluba TSC.

TSC
Radnički

Najnovije

09:31, Frissítve: 16:27

Novi trendovi u uzgoju ribe

Nedostatak vode izazvan klimatskim promenama, razne bolesti riba, kao štete nastale od ptica svakodnevno zagorčavaju život uzgajivača ribe – istaknuto je na međunarodnoj konferenciji zaposlenih u tom sektoru koja je održana u Zrenjaninu.
16:35, Frissítve: 16:45

U svetu narodnih bajki

Za učenike nižih razreda osnovnih škola u Novom Sadu organizovano je takmičenje pod nazivom „Sedamdeset i sedam mađarskih bajki“. Takmičenje je održano u Mađarskom kulturnom centru „Petefi Šandor“.
16:01, Frissítve: 16:50

Dan ružičastih majica

U osnovnoj školi „Jovan Mikić“ u Subotici obeležen je međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja. Dan ružičastih majica održava se svake godine poslednje srede u februaru.

Najčitanije

Radovi na izgradnji puteva u Senti

Narednih meseci će, zahvaljujući pokrajinskoj podršci, biti asfaltirano još sedam ulica. Građani su zadovoljni zbog ovih investicija.