Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

TSC je pobedom proslavio 110 godina postojanja

2023.09.10
11:13
2023.09.10
17:17
Forrás
Pannon RTV
Fudbaleri iz Bačke Topole ugostili su ekipu Dunaserdahelja u TSC Areni, a nakon meča na parkingu stadiona koncert je održala grupa NOX.

Ekipa Dunaserdahelja bolje je otvorila gala meč odigran u Bačkoj Topoli. Gosti su poveli već u drugom minutu golom Herca. U nastavku utakmice TSC nije bio baš preterano opasan po gol DAC-a, pa je poluvreme završeno sa golom prednosti gostiju.

Ekipa iz Bačke Topole je tokom pauze promenila nekoliko igrača, a kao rezultat toga je Vulić izjednačio u 55. minutu, iako je za to bila potrebna ogromna greška golmana Dunaserdahelja, pošto mu je lopta ispala iz ruke. Nakon toga, napadač TSC-a Marko Rakonjac propustio je dve prilike, ali treći put nije pogrešio pa je u 69.minutu preokrenuo rezultat. Nakon toga je TSC uhvatio ritam pa u 82. minutu Rakonjac postigaoi  drugi pogodak za 3:1 za domaću ekipu. U 86. minutu Rakonjac je postigao het-trik, a TSC je savladao ekipu Dunaserdahelja sa 4:1.

U startnoj postavi ekipe iz Bačke Topole bio je i Bence Šoš: „Pre svega, srećan sam zbog pobede, efikasnost tima je najvažnija, da smo uspeli da dobijemo još jedan meč. Bila je fantastična atmosfera, nisam ni mislio da će doći ovoliki broj navijača. Znamo da je to bila proslava 110 godina kluba, ali nisam mogao da zamislim, nisam očekivao ovoliko gledalaca, bio sam veoma srećan i veoma sam srećan što sam mogao da igram.”

Prema rečima Norberta Urblika, koji je igrao za goste, TSC je imao više dobrih izmena i zahvaljujući tome, između ostalog, uspeli su da preokrenu rezultat u drugom poluvremenu.

Norbert Urblik, fudbaler, DAC: „Malo nam je pomogao gol na početku, ali je u drugom poluvremenu naša igra malo pala. Nažalost, nakon primljenog gola došlo je do raspada ekipe, odnosno dosta smo pali, i nismo mogli da odgovorimo na golove i tako je, nažalost, nastao ovaj ružniji rezultat.”

Nakon meča, grupa NOX je održala veliki koncert na parkingu ispred stadiona, koji je takođe privukao veliki broj ljudi.

TSC
fudbal
NOX

Najnovije

12:47, Frissítve: 16:49

Ovako vide Mađare u svetu

Rihard Robert Kiš, dobitnik nagrade Prima Primissima za turističko novinarstvo, u ponedeljak posle podne u biblioteci „Jožef Atila“ u Kanjiži predstavio je četvrto prošireno izdanje svoje knjige „Ovako vide Mađare u svetu“.
15:55, Frissítve: 17:28

Sastali se Orban i Dodik u Budimpešti

Mađarski premijer Viktor Orban je primio u karmelićanskom samostanu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske. Viktor Orban je rekao da Mađarska na Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku gleda kao na svoje časne komšije.

Najčitanije

Dan bećara na Šupljaku

Kada se govori o Danu bećara na Šupljaku, onda je prva asocijacija dobro raspoloženje, ukusna hrana i mnoštvo zanimljivih dešavanja.