Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

TSC na domaćem terenu izgubio od Napretka

2021.09.16
21:32
2021.09.17
17:14
Forrás
Pannon RTV
Ekipa iz Bačke Topole je dominirala čitavu utakmicu, ali je bodove u Senti ipak osvojio tim iz Kruševca.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

TSC je u 9. kolu Superlige Srbije u Senti izgubio od kruševačkog Napretka sa 1 prema 2. Gosti su došli do vođstva u 35. minutu, golom Marka Bačanina. U prvom poluvremenu, domaći tim je sedam pokušavao sa postizanjem gola, ali nije uspeo da izjednači.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Nakon promene strana, TSC je dao sve od da dođe do izjednačienja. Pritisnuli su goste u njihov šesnaesterac. Gol je međutim opet postigao kruševački tim. Đorđe Jovanović je u 77. minuti sjajnim udarcem sa desne strane udvostručio vođstvo gostiju. TSC je u 87. minutu golom Saše Tomanovića uspeo smanji rezultat, ali remi više nisu uspeli da izbore.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Napredak je sa ovom pobedom pretekao TSC na prvenstvenoj tabeli. Ekipa iz Kruševca je trenutno treća sa 18 bodova, dok je ekipa iz Bačke Topole četvrta sa 17 bodova.

FK TSC

Najnovije

14:55, Frissítve: 16:22

Završeni susreti amaterskih pozorišta

U Sajanu su završeni 25. susreti amaterskih pozorišta Mađara u Vojvodini. Tokom sedmice predstavilo se 10 amaterskih družina, a žiri podelio nagrade. Susrete je MNS proglasio od nacionalnog značaja.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.