Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

TSC poražen od Crvene zvezde

2021.03.03
18:45
Forrás
Pannon RTV
Prvenstvena utakmica između TSC-a iz Bačke Topole i Crvene zvezde, koja je odigrana u Senti, završena je pobedom gostiju sa 3: 1.

Nakon prvog poluvremena, koje je donelo malo prilika i na kraju je završeno bez golova, Crvena zvezda je promenila tri igrača, i to je veoma brzo donelo očekivani rezultat. Pavkov, koji je ušao sa klupe, za samo 5 minuta postigao je gol. TSC je međutim brzo izjednačio. Gajić je kao poslednji čovek odbrane u šesnaestercu načinio prekršaj, zbog čega je sudija dosudio penali uz isključenje gostujućeg igrača. Jedanaesterac je u gol pretvorio Lukić. Tu međutim nije bio kraj uzbuđenjima. Nakon samo deset minuta i Zvezda dolazi do penala, a isti realizuje Kanga. Tomanović je tom prilikom takođe pre vremena otišao u svlačionicu, jer je sudija i njega isključio. Dva minuta kasnije, Pavkov je opet bio uspešan, postigavši svoj drugi gol na utakmici. Na taj način je postavljen konačan rezultat. Crvena Zvezda je pobedila ekipu TSC-a sa 3: 1, i dalje samouvereno drži prvo mesto u Superligi.

TSC
Crvena zvezda

Najnovije

16:02

Viša cena kurkurza u zrnu

Lanjski krunjeni kukuruz širom Vojvodine kupuje se po ceni od gotovo 29 dinara. Stručnjaci kažu da je cena, između ostalog, skočila jer je u Srbiji sve više inostranih otkupljivača.

Najčitanije

Crkvena slava i Dan sela u Tordi

Povodom 245. godišnjice ponovnog naseljavanje sela, u Tordi se obeležava crkvena slava i Dan sela, u skromnim okvirima zbog epidemije. U odnosu na prošlu godinu, ovog je vikenda u banatsko selo već stiglo više gostiju.