Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

TSC se sprema za Metalac

2017.11.03
12:26
Forrás
RTV Pannon
Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole će u nedelju ugostiti Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Metalac je jedan od najboljih u prvoj srpskoj ligi, očekuje se odličan meč – poručili su iz bačkotopolskog TSC. Metalac se trenutno nalazi na drugom mestu tabele, a TSC se nada pobedi. Svi igrači su zdravi i atmosfera u timu je odlična. Golman Nebojša Skopljak kaže da ako prikažu lepu igru i vreme bude lepo, da će i publika doći, te da ni rezultat neće izostati.

Bačkotopolčani su svesni kako ih očekuje težak meč. Glavni trener Petar Kurćubić kaže da je gostujući tim jedan od najboljih sa 17 kvalitetnih i iskusnih igrača koji su već igrali i u Super ligi.

TSC se trenutno nalazi na šestom mestu Srpske lige. U slučaju pobede bi skupili 20 bodova te bi se priključili vrhu. Utakmica će se održati u nedelju u 13.30 u Bačkoj Topoli. Ulaz je slobodan, a svi koji plate ulaznicu od 150 dinara će dobiti poklon.

Fudbalski klub TSC
Bačka Topola
Metalac
Gornji Milanovac

Najnovije

18:19, Frissítve: 19:26

Sa dronovima i robotima za napredak učenika

Rotari klubovi Beograda i Novog Sada donirali su 200 dronova i 200 robota informatičkim sekcijama u vojvođanskim školama, i to u okviru projekta pod nazivom „Za lepšu školu”. U isto vreme renoviran je i nameštaj u 25 vojvođanskih vrtića.
12:39, Frissítve: 16:06

Banjska i dalje pod blokadom

Selo Banjska na severu Kosova i Metohije već je četvrti dan pod blokadom. U incidentu koji se tokom vikenda desio kod tog sela poginulo je nekoliko Srba i jedan kosovski policajac, a od strane prištinskih vlasti privedeno je nekoliko lokalnih Srba.
08:55

Dan žalosti u Srbiji

Vlada Republike Srbije proglasila je sredu za Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji. Mediji moraju da emituju sadržaje prilagođene Danu žalosti.

Najčitanije