Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

TSC se sprema za Metalac

2017.11.03
12:26
Forrás
RTV Pannon
Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole će u nedelju ugostiti Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Metalac je jedan od najboljih u prvoj srpskoj ligi, očekuje se odličan meč – poručili su iz bačkotopolskog TSC. Metalac se trenutno nalazi na drugom mestu tabele, a TSC se nada pobedi. Svi igrači su zdravi i atmosfera u timu je odlična. Golman Nebojša Skopljak kaže da ako prikažu lepu igru i vreme bude lepo, da će i publika doći, te da ni rezultat neće izostati.

Bačkotopolčani su svesni kako ih očekuje težak meč. Glavni trener Petar Kurćubić kaže da je gostujući tim jedan od najboljih sa 17 kvalitetnih i iskusnih igrača koji su već igrali i u Super ligi.

TSC se trenutno nalazi na šestom mestu Srpske lige. U slučaju pobede bi skupili 20 bodova te bi se priključili vrhu. Utakmica će se održati u nedelju u 13.30 u Bačkoj Topoli. Ulaz je slobodan, a svi koji plate ulaznicu od 150 dinara će dobiti poklon.

Fudbalski klub TSC
Bačka Topola
Metalac
Gornji Milanovac

Slične vesti

Najnovije

13:15, Frissítve: 16:41

Komemoracija Dana Svetog Ištvana u Tordi

U Tordi su se zahvalnom misom, osvećenjem novog hleba, svečanim programom i polaganjem venca na spomenik Svetog Ištvana, prisećali kralja osnivača Mađarske. Malo naselje u dijaspori jedno je od onih u srednjem Banatu koje ima njegov javni spomenik.
12:28, Frissítve: 16:48

U Srbiju vraćena ukradena slika

Slika "Blagoveštenski sabor u Sremskim Karlovcima 1861" Vlaha Bukovca vraćena je u Srbiju. Delo hrvatskog secesijskog slikara ukradeno je pre 29 godina od kada je ukradena iz sporedne zgrade Muzeja Vojvodine u Čelarevu.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.