Ugrás a tartalomra
Facebook/FK TSC

TSC u subotu domaćin Železničara iz Pančeva

2023.09.15
12:36
2023.09.15
16:24
Forrás
Pannon RTV
U sedmom kolu Superlige težak zadatak čeka Bačkotopolčane koji vode prvenstvo, pošto su Cvetković, Ćalušić i Ćirković povređeni.

Žarko Lazetić, trener TSC-a je istakao da je sada najveći zadatak da se igrači fokusiraju samo na utakmicu koja počinje u subotu u 19 časova.  On je na konferenciji za štampu uoči sastanka istakao da je prvi put doživeo da se igrači na treningu više ne koncentrišu na naredni prvenstveni meč, već na meč Lige Evrope protiv Vest Hema. On je dodao da se tri boda ne mogu ispisati unapred, za to se mora boriti na terenu, zato od svojih igrača očekuje maksimalnu koncentraciju.  

„Nadam se da je to bila samo trenutna slabost i da igrači neće upasti u tu zamku priče o nekoj utakmici koja dolazi za 10 dana, nego da ćemo nastaviti kao i do sada. Jer nas na drugo mesto prošle sezone, i do ovih rezultata kakve smo napravili ove sezone, u smislu toga da imamo pet pobeda vezanih i da nismo primili gol pet utakmica, dovelo to da na svakom treningu, da ne pričam o utakmicama, bili fokusirani, koncentrisani, igrali sa puno strasti i energije. Tako smo u nekim utakmicama zasluženo imali  sreće da dobijemo meč.”

TSC
fudbal

Najnovije

12:47, Frissítve: 16:49

Ovako vide Mađare u svetu

Rihard Robert Kiš, dobitnik nagrade Prima Primissima za turističko novinarstvo, u ponedeljak posle podne u biblioteci „Jožef Atila“ u Kanjiži predstavio je četvrto prošireno izdanje svoje knjige „Ovako vide Mađare u svetu“.
15:55, Frissítve: 17:28

Sastali se Orban i Dodik u Budimpešti

Mađarski premijer Viktor Orban je primio u karmelićanskom samostanu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske. Viktor Orban je rekao da Mađarska na Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku gleda kao na svoje časne komšije.

Najčitanije

Dan bećara na Šupljaku

Kada se govori o Danu bećara na Šupljaku, onda je prva asocijacija dobro raspoloženje, ukusna hrana i mnoštvo zanimljivih dešavanja.