Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

U bolnici manje od sto kovid zaraženih na lečenju

2022.06.04
17:46
Forrás
covid19.rs
U Srbiji je proteklog dana registrovano 221 novozaraženih lica od korona virusa.

Testirano je svega 4.823 osobe. Od komplikacija bolesti preminula su još 2 pacijenta, čime je broj smrtnih slučajeva od epidemije porastao na 16.087 lica. U bolnici se na lečenju nalazi manje od sto osoba, od kojih se 11 pacijenata nalazi na respiratoru.

virus korona
korona virus
Srbija

Slične vesti

Najnovije

13:15, Frissítve: 16:41

Komemoracija Dana Svetog Ištvana u Tordi

U Tordi su se zahvalnom misom, osvećenjem novog hleba, svečanim programom i polaganjem venca na spomenik Svetog Ištvana, prisećali kralja osnivača Mađarske. Malo naselje u dijaspori jedno je od onih u srednjem Banatu koje ima njegov javni spomenik.
12:28, Frissítve: 16:48

U Srbiju vraćena ukradena slika

Slika "Blagoveštenski sabor u Sremskim Karlovcima 1861" Vlaha Bukovca vraćena je u Srbiju. Delo hrvatskog secesijskog slikara ukradeno je pre 29 godina od kada je ukradena iz sporedne zgrade Muzeja Vojvodine u Čelarevu.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.