Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U jednom danu u Srbiji zaraženo više od 7600 ljudi

2021.09.16
16:35
Forrás
Pannon RTV
U Srbiji se beleži blagi pad broja novootkrivenih infekcija korona virusom, u odnosu na predhodne dane.

Tokom protekla 24 sata, testirano je 26183 osoba, među kojima je registrovano 7602 nova slučaja zaraze. Od komplikacija nastalih zbog ove bolesti preminula je 31-a osoba, a trenutno je 156 osoba priključeno na respirator. U bolnici se trenutno leči 3901-a osoba.

Epidemiolog dr Predrag Kon je rekao da će Krizni štab narednih dana ponovo održati sednicu, a jedna od glavnih tema na tom sastanku biće moguće uvođenje kovid propusnica, kao i moguća zatvaranja u zavisnosti od sve lošijih podataka.

korona virus
vakcina

Slične vesti

Najnovije

14:55, Frissítve: 16:22

Završeni susreti amaterskih pozorišta

U Sajanu su završeni 25. susreti amaterskih pozorišta Mađara u Vojvodini. Tokom sedmice predstavilo se 10 amaterskih družina, a žiri podelio nagrade. Susrete je MNS proglasio od nacionalnog značaja.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.