Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U Kanjiži je došlo do požara

2021.01.15
20:29
Forrás
Pannon RTV
Oni koji žele pomoći, najbolje da ih finansijski podrže.

Pre koji dan je izbio požar na kući porodice Habonji u Kanjiži. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca i komšija, uspeli su brzo da obuzdaju plamen koji se nije proširio na stambeni deo objekta, međutim, ipak je nastala značajna materijalna šteta. Požar je možda izazvala iskra koja je izletela iz kotla.

U nedelju ujutro, oko 7 sati, četiri člana porodice Habonji iz Kanjiže, su se probudila na kucanje svojih komšija. Kad su stigli do dvorišta, krov pomoćnog objekta već je goreo.

"Šupa za ugalj i deo radionice tada su već bili u plamenu i nije im bilo spasa. Zatim smo se fokusirali zajedno sa vatrogascima na stambeni deo objekta. Požar su gasile i komšije, dakle pokušali smo spasiti što se spasiti može."rekao je Žolt Habonji.

Zahvaljujući saradnji meštana, poslodavca glave porodice, prijatelja i rodbine, izgoreli krov pomoćnog objekta ovih dana je već zamenjen novim krovom, isto tako u proteklih nekoliko dana porodici su obezbeđena sva neophodna sredstva.

"Pokušali su pomoći svim sredstvima, tako da su bili ovde od prvog dana. Donosili su sve počev od kuhinjskog nameštaja pa do posuđa, sve za čega su mislili da može biti od pomoći. Sve su ponudili, svi su bili ovde od komšija do prijatelja ". rekla je Renata Habonji.

Kod četvoročlane porodice Habonji nastala je značajna šteta, a oni koji žele da pomognu, najbolje da ih finansijski podrže i mogu ih dobiti na broj telefona 024-221-485.

požar
Kanjiža
pomoć
porodica

Najnovije

18:45

Pedesetogodišnjak među dinama

Gabor Sagmajster ponovo kreće na Dakar reli. Subotički motorista i ovoga puta vozi u najtežoj kategoriji, bez mehaničara. Dakar reli startuje 2. januara 2022. iz Haile u Saudijskoj Arabiji.

Najčitanije